Deniz Gezmiş'in doğum gününe özel klip

KÜLTÜR SANAT 01.03.2022, 09:47
Deniz Gezmiş'in doğum gününe özel klip

Yayınlamış olduğu projelerle ve iddialı müzik tarzıyla son yıllarda adından sıklıkla söz ettiren Vedat Alçay; çok ara vermeden özel projesi ''Kahpe Kader'' ile müzikseverlerle buluştu.

Daha önce Ahmet Kaya'ya şarkı yazan genç sanatçı Vedat Alçay; şimdi ise doğum gününde Deniz Gezmiş'e yazdığı şarkıyla sevenlerini şaşırttı. İddialı projeleriyle son zamanlarda ilgi odağı olan sanatçının ''Kahpe Kader'' şarkısı henüz yayınlanmadan dijital ve sosyal platformlarda çok eleştirildi. Şarkının sözü ve müziği Vedat Alçay'a ait olurken yenilikçi ve özgün aranjesi ise Özkan Meydan imzası taşıyor.

Vedat Alçay'ın sektörde büyük ses getirecek klibini, Reymen'in Derdim Olsun klibini çeken yönetmen Atilla Öztürk çekti. Reymen'in Youtube Türkiye rekoru kıran klibinin ardından başarılı yönetmen Atila Öztürk; yine çok konuşulacak görüntülerden oluşan bir klibin altına imzasını attı. Klipte kullanılan dar ağacı ile izleyicisinin hafızasına kazınacak görüntüler sunulurken üç fidana çekilen klip Deniz Gezmiş'in doğum gününde yayınlandı.

ILS VİSİON etiketiyle yayınlanan ''Vedat Alçay''ı yeni projesi ''Kahpe Kader'' tüm müzik platformlarında ve klibiyle Vedat Alçay YouTube kanalında yayında.

Yorumlar (0)