Eğlence, müzik ve sanat iç içe!

KÜLTÜR SANAT 26.08.2021, 12:39
Eğlence, müzik ve sanat iç içe!

İstanbul’un rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, bu hafta da konserden tiyatroya, sinemadan festivale benzersiz bir etkinlik programıyla karşınızda… Bu hafta KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda müziğin şövalyesi Elton John’un hayatından önemli bir kesit sunan Rocketman sinemaseverlerle buluşacak. Tiyatro severler için ise KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda DasDas'tan Westend/Batının Sonu ve Tiyatro HemHal'den Sevgili Arsız Ölüm Dirmit sahnede olacak.

Festival havasına girin

Festivallerde bir araya gelmeyi özleyen İstanbullular 4 Eylül’de KeçiFest, 5 Eylül’de ise İstanbul Kokteyl Festival'de buluşacak. Türkiye İşçi Partisi yararına "Biat değil, inat!" sloganıyla düzenlenen KeçiFest'te Deniz Tekin, Ediz Hafızoğlu, Feridun Düzağaç, Jehan Barbur, Yüksek Sadakat grubundan Kutlu Özmakinacı, Mengene ve Redd sahne alacak. Festivalde ayrıca anlatımlarıyla Zülfü Livaneli de sevenleriyle buluşacak. KeçiFest'te sanatçılar, "bu karanlığı şarkılarla yok edeceğiz" diyecek.

Kokteyl sevenleri ve yeni tatlar keşfetmek isteyenleri cezbeden İstanbul Kokteyl Festivali ise yeme içme dünyasının son zamanlardaki yükselen kültürü kokteyllerin Türkiye’deki ilk festivali olma özelliğine sahip. Bir yıl aradan sonra İstanbul’daki evi KüçükÇiftlik Park’a geri dönen İstanbul Kokteyl Festivali’nde kokteyl meraklıları; workshoplar, butikler ve müzik eşliğinde her biri kendi tarzlarına ve kitlelerine sahip mekânlarda işin uzmanlarıyla bir araya gelme şansını yakalayacak.

Yorumlar (0)