Everest’te yerli yazar rüzgarı

KÜLTÜR SANAT 13.01.2021, 13:05
Everest’te yerli yazar rüzgarı

Sayım Çınar, kültür sanat gündeminden yeni haberleri duyurmaya devam ediyor. Hürriyet'teki köşesinde bugün Everest Yayınları editörü Eyüp Tosun’la görüşmesini anlatan Çınar "Bakın neler oluyor" dedi. 

Çınar yazısında şu ifadeleri kullandı; "Everest Yayınları editörü Eyüp Tosun’la görüştüm, bu ay bakın neler oluyor: 'Kemal Varol artık Everest Yayınları’nda. Yeni romanı ‘Kara Sis’ çıktı, arkasından ‘Ucunda Ölüm Var’ ve ‘Jar’ı yayınlayacağız ve vakti geldikçe de tüm kitaplarını. Mario Levi’nin yedi kitaplık ‘İstanbul’ serisinin üçüncü romanı ‘O Pazartesi-Eminönü’ de yayımlandı. Mario Levi yine fotoğrafları da kendi çekiyor. Edebiyat eleştirileriyle tanıdığımız Yıldız Ecevit’in ilk romanı ‘Kozmik Komedya’ okur için sürpriz olacak. Zeynep Göğüş’ün yeni romanı ‘Yok Çünkü Telafisi’ yolda. Abdullah Aren Çelik’in ‘Yediler Teknesi’ romanı ve Cevdet Karal’ın ‘Büyük Kekeme’ ve ‘Cebrail’in Yakarışı’ şiir kitabı da baskı aşamasında.

Hilmi Yavuz külliyatına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Oktay Akbal’la mektuplaşmaları ilk kez yayınlanacak, yeni bir şiir kitabı da yolda. Artun Ünsal’ın tüm eserleri de artık Everest’ten çıkacak.'

Yorumlar (0)