Gain Sahne'nin bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen

KÜLTÜR SANAT 19.01.2021, 09:50 19.01.2021, 12:02
Gain Sahne'nin bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen

Anılarımızda yer etmiş, hikayelerimize ortak olmuş şarkıları odağına alan ve sevdiğimiz müzisyenlerin geniş müzik yelpazesini özel bir şov eşliğinde izleyici ile buluşturan ‘Gain Sahne’ye bu hafta eserleri ile pop müziğe yeni bir soluk getiren sanatçı Gökhan Türkmen konuk oluyor.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bugüne Nükhet Duru, Ceylan Ertem, Can Güngör ve Jakuzi gibi farklı müzik tarzlarındaki isimleri misafir eden programda, geçmişten günümüze klasikleşen eserler yeni müzisyenlerle, yeni şarkılar ise deneyimli müzisyenlerle bir araya geliyor.

Her hafta yeni bölümleri ile müziğin eşsiz büyüsüne kapılacağınız Gain Sahne’de, müzisyenler hem kendi hayatlarına dokunmuş ve klasikleşmiş şarkıları hem de kendilerine ait parçaları yorumluyorlar. Benzersiz sahne tasarımlarıyla kendinizi eşsiz performansların ritmine bırakacağınız programın üretim sürecine tanık olabileceğiniz kamera arkası görüntüleri de ayrı bir bölüm olarak izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Gain Sahne’nin yeni bölümüne ise bu hafta kendine özgü tarzıyla pop müziğin güçlü seslerinden Gökhan Türkmen konuk oluyor. Sözleri Sezen Aksu’ya ait olan “Şeytan Azapta” şarkısını yeniden seslendiren Türkmen ile kalbe dokunan tınıların arasında kaybolmaya hazır olun!

‘Gain Sahne’ farklı tarzlardaki sanatçıların sahne performanslarına tanıklık edeceğiz üç farklı bölümüyle her hafta Gain’de!

Yorumlar (0)