İlham kaynağı Hande Yener!

KÜLTÜR SANAT 28.12.2020, 09:39
İlham kaynağı Hande Yener!

Yayınlamış olduğu Zehirli Ot şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Burak Sense, bambaşka bir tarzla müzikseverlere yeniden merhaba demeye hazırlanıyor.

Sense, yeni projesi ''Başka Beden''i tüm detaylarıyla özgürlüğün simgesi olarak betimliyor. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının alışılmışın dışında aranjesi Cem Ergunoğlu, mix mastering ise Erol Temizel imzası taşıyor.

Müzik serüvenine üniversite yıllarında başlayan Burak Sense, şimdilerde eş zamanlı başarılı bir avukat olarak kariyerini sürdürüyor. Müzikte tüm sınırları aşmaya hazır olan, kategorileri ve ayrımları doğru bulmayan genç sanatçının yeni projesinin titizlikle hazırlanan her detayı sektöre yepyeni bir renk katacak.

Burak Sense'nin ilk şarkısı Zehirli Ot YouTube'da 1 milyon dinlenmeyi geçmiş ve büyük ilgi görmüştü. Geçtiğimiz gün Onur Aldoğan yönetmenliğinde çekilen klibinden kısa bir teaser yayınlayan ''Burak Sense''nin By Nerom tarafından hazırlanan özgün tarzına eşlik eden klip görüntüleri büyük merak uyandırdı.

Yeni projesinin hem görselleri hem de soundu ile sektörde önemli bir yer edinmeye hazırlanan Burak Sense, büyük bir Hande Yener hayranı olduğunu, Türkiye'de sadece onu dinlediğini ve hayatının her döneminde kendisinden ilham aldığını da dile getiriyor.

Beden ve ruhun çatışmasını dile getiren sözleriyle, ''Başka Beden'' çok yakında tüm müzik platformlarında yerini alacak.

Yorumlar (0)