İsveç-Türk kökenli ikiz kardeşler Bahoz & Baran Türkiye'ye geliyor!

KÜLTÜR SANAT 23.01.2023, 12:44 23.01.2023, 15:54
İsveç-Türk kökenli ikiz kardeşler Bahoz & Baran Türkiye'ye geliyor!

Yetenekli İsveç-Türk kökenli R&B şarkıcı ve yapımcısı ikiz kardeşler Bahoz & Baran, Avrupa’da yayınlanan ilk albümlerinden sonra Türkçe ve İngilizce şarkılarını Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyor. İsveç’te dünyaya gelen Türk kökenli ikizler, R&B/Pop tarzındaki müzikal geçmişlerini Orta Doğu oryantal müziğinin ritimleriyle birleştirerek yarattıkları şarkılarını Türk dinleyicileriyle buluşturmak için gün sayıyor.

İlk single 17 Şubat’ta tüm müzik platformlarında 

Sesleri, enerjileri ve tavırlarıyla dünyanın birçok ülkesinde hayran kitlesi olan B&B, uzun yıllardan bu yana ödüllü birçok müzisyenle birlikte çalışarak söz ve müzik yazıyor. 17 Şubat’ta Türk müzik piyasasına iddialı bir giriş yapacakları ilk single olan “Pelicans” için çok heyecanlı olduklarını ifade eden ikizler, kendi yarattıkları sesleri Türk dinleyicilere bu şarkıyla tanıtmak istiyor.

Altın plak ödüllü R&B sanatçısı Güneş’in ”On My Way” single’ına 2021’de eşlik ederek Türkiye’deki binlerce müziksever tarafından fark edilen B&B, Türk hayranlarına bir albümle seslenmek için de sabırsızlanıyor. Birlikte farklı kültürlerin müzikleriyle büyümenin onları “benzersiz” kıldığını belirten Bahoz & Baran, en büyük hayallerinin Türkiye’yi ve İsveç’i uluslararası platformlarda temsil etmek olduğunu söylediler. 

Yorumlar (0)