JoJo enerjik programıyla evlere konuk olacak

KÜLTÜR SANAT 20.01.2021, 09:47 20.01.2021, 13:29
JoJo enerjik programıyla evlere konuk olacak

Eğlenceyi dijital ortamda “en gerçekçi’’ halde yaşamak isteyenler için her ayrıntısı düşünülerek geliştirilen JoJo platformu bu hafta sonu da enerjik programıyla evlere konuk olacak.

Cuma akşamı YouTube’da videoları milyonlarca kez izlenen Çağan Şengül ve Yasin Miy’in keşfe çıkaracak konseri, cumartesi akşamı ise  İstanbul Trip, Melek Mosso, Rozz Kaliope ve Melis Güven gibi sevilen isimleri sahnesinde konuk edecek NO.1 ile festival havasında geçecek konser Jolly Joker Vadi Istanbul’dan canlı yayınla sadece JoJo’da olacak.

Katılımcılar JoJo’nun odalı bilet kategorisi sayesinde  birlikte olmak istediği sevdikleriyle konserin keyfini görüntülü aynı anda yaşayabilecek. Böylece sevdikleri ve şarkılarına yüksek sesle eşlik etmek istedikleri sanatçının konserini, kendilerine özel sunulan odada 5 arkadaşıyla birlikte izleyebilecek ve sınırsız eğlenceyi gerçek bir konser atmosferinde yaşayabilecekler.

Gelecek hafta JoJo’da

  • 29 Ocak 2021

Son yıllarda kendi yazdığı şarkılar ve birçok sanatçı için yaptığı düzenlemelerle dikkat çeken Can Güngör ve Türkiye’de elektronik/dans türünün yükselen ikilisi Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’den kurulu KÖFN aynı sahnede JoJo'da!

  • 30 Ocak 2021

Halil Sezai DAD'h Band ekibinden Akın Eldes, Demirhan Baylan, Derin Bayhan, Hasan Dağlar gibi önemli isimlerle sahne alacak.

Konser başlama saati 21.00

Yorumlar (0)