Kayıp konser kayıtları albüm oluyor

KÜLTÜR SANAT 17.07.2020, 15:24
Kayıp konser kayıtları albüm oluyor

Jack White'ın kurduğu plak şirketi Third Man Records şu günlerde contry müziğin en büyük efsanelerinden Johnny Cash'in uzun zamandır kayıp olan konser kayıtlarını dinleyiciyler buluşturmaya hazırlanıyor. Third Man Records'ın Vault adlı serisinden çıkacak olan albüm ünlü şarkıcının 5 Mayıs 1973'te Los Angeles'daki Ahmanson Theater'da verdiği konserin kayıtlarından oluşuyor. 

"A Week To Remember" başlığı altında Columbia Records'ın efsanevi sanatçı kadrosunu kutlamak amacıyla Clive Davis tarafından düzenlenen ve 6 gece süren performanslardan biri olan Johnny Cash konserinde ünlü müzisyene eşi June Carter Cash ve gitarist Carl Perkins de eşlik etmişti.

Rolling Stones'un haberine göre, beyaz bir vinil/plak (çiftli) olarak çıkarılacak "A Night To remember" adlı albüme sahne arkası görüntülerinin yer aldığı bir DVD eşlik edecek.  Yine Johnny Cash'in şiirlerinin başka sanatçılar tarafından yapılmış bestelerini içeren "Forever Words" adlı proje için yapılmış kimi kayıtların da yer alacağı altın renkli 45lik bir plak da bu pakete dahil olacak.

Yorumlar (0)