Kum, Collide'22’de yer alacak

KÜLTÜR SANAT 17.05.2022, 17:09
Kum, Collide'22’de yer alacak

Son dönemin en dikkat çeken müzisyenlerinden Kum; sanat profesyonellerini, kurumları ve çağdaş sanatçıları bir araya getiren toplantı ve tartışma oturumlarını içeren Collide‘22’de yer alacak.

Collide ‘22 program kapsamında sanatçıları, müzisyenleri, yazarları, küratörleri, sanat profesyonellerini, sanat kurumlarını, enstitüleri, müzeleri ve bağımsız sanat aktörlerini buluşturmayı planlayan çok boyutlu bir yapıya sahip. Kum’un da katılacağı bu çok kapsamlı sanat etkinliği, Goethe Institut Ankara iş birliği ile 28 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’te Müze Evliyagil’in ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Türkçe Hip-Hop sahnesine hızlı bir giriş yapan Kum, 2022 yılında Universal Music Türkiye sanatçısı olarak “Karolina” ve “Küstüm” isimli şarkılarını dinleyiciyle buluşturdu. Kendine özgü tarzı ve müziğiyle Türkçe Hip-Hop sahnesinin dikkat çekici isimlerinden biri olan yetenekli sanatçı, Türkiye’nin prestijli festivallerinde ve sahnelerinde yer alarak sahne performanslarına ve şarkı üretimine hız kesmeden devam ediyor.

Yorumlar (0)