L.L.A.M.A’nın ilk single çalışması “Shake”

KÜLTÜR SANAT 19.02.2021, 11:12 19.02.2021, 15:51
L.L.A.M.A’nın ilk single çalışması “Shake”

Bugün, Universal Music Group’un Astralwerks şirketi ve LEGO Group, L.L.A.M.A’yı dünyaya tanıtmak için bir araya geldi. L.L.A.M.A ilk çıkışını üç kez GRAMMY® ödüllü NE-YO ve kısa süre önce hit single “Juegas” ı yayınlayan yeni oyuncu Carmen DeLeon'un yer aldığı single "Shake" ile yapıyor. "Shake", LEGO VIDIYO uygulamasında ve tüm DSP'lerde bulunuyor. DJ / yapımcı olan L.L.A.M.A, bir plak şirketiyle anlaşma imzalayan ilk LEGO® mini figürü.

Bugün prömiyeri yapılan "Shake" resmi videosunda L.L.A.M.A, NE-YO ve Carmen DeLeon birlikte yer alıyor. Klibin yönetmen koltuğunda Will Kindrick (Ice Cube, Brian Wilson, She & Him) bulunuyor.

İsminin anlamı “aşk, kahkaha ve her zaman müzik” (Love, Laughter And Music Always) olan L.L.A.M.A hayal gücüyle olduğu kadar müziğiyle de akıcı olmayı tercih ediyor. "Etiketler giysiler içindir, benim için hiçbir müzik tarzı sınırlı değildir. Sadece hayatı fazla ciddiye almayan insanlarla çalışmak istiyorum." diye belirten L.L.A.M.A, izleyicilere de söylediği gibi "merak uyandırmak" için bu yaramaz özgür ruhtan beslenmek istiyor.

L.L.A.M.A kendini, etiketlerle veya çizgilerle sınırlandırılmamış, hayatın sunduğu en iyi şeyler diye tanımladığı manzaraları, sesleri, tatları ve deneyimleri keşfetme becerisine sahip bir dünya vatandaşı olarak görüyor ve bunun da Şubat 2021’de hiç endişe duymadan çıkardığı ilk single’ı “Shake”e özgürlük kazandırdığını söylüyor. Single çalışması, L.L.A.M.A’nın mini figür olmasına rağmen bu ruhu yakaladığını söyleyen BTS’in hit yapımcısı David Stewart ve Grammy ödüllü şarkıcı/söz yazarı Ryan Tedder tarafından ortak yazıldı. L.L.A.M.A, “Ryan ile bir partide tanıştım, dans pistinde bana ayak uydurabilecek tek kişi oydu.” diye gülüyor ve “Birkaç gün sonra benim evime geldi ve çok iyi anlaştık. Gün batımında “Shake” ortaya çıktı ve çok güzeldi.” diye ekliyor.

"Shake"i duyduğunuzda, dans etme isteği uyandırıyor. Bu tam da L.L.A.M.A’nın her zaman dünyaya yaymak istediği bulaşıcı bir coşku türü. L.L.A.M.A, “En az bir kişiyi mutlu edebilirsem buradaki görevim tamamlanmış demektir. Dünyanın bir yükselişe ihtiyacı var ve ben de bunun bir parçası olmaya hazırım.” diyor.

L.L.A.M.A'nın ilk şarkısı, LEGO Grup'un yeni platformu VIDIYO ile birlikte geliyor. (VIDIYO, çocuklar için BeatBoxes, Bandmates, BeatBits ve artırılmış gerçeklik teknolojilerini kullanan serileri ile yaratıcı vizyonlarını fark etmelerine ve müziğe olan tutkularını yeni ve harika yollarla ifade etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan çocuklara, kendi müzik videonu oluşturma deneyimi sunuyor.)  Bu da çalışmalarına bilgi açlığıyla ve neşe yayma misyonuyla yaklaşan bir sanatçıya uygun olmanın ötesinde bir imkân sunuyor. L.L.A.M.A, bizi belirsizlik zamanında enerjimizi ve dikkatimizi mutlu bir şekilde yaptığımız işe vermeye zorlayacak, tam da ihtiyacımız olan türden bir sanatçı.

Yorumlar (0)