Maximum Uniq Açıkhava’nın eylül ayı programı açıklandı!

KÜLTÜR SANAT 01.09.2021, 16:42
Maximum Uniq Açıkhava’nın eylül ayı programı açıklandı!

İstanbul’un en yeni açık hava etkinlik merkezi Maximum Uniq Açıkhava, “BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamında eylül ayında da Türkiye’nin yıldızlarını ağırlayacak. Tiyatro oyunlarından komedi şovlarına, konserlerden stand-up gösterilerine İstanbul geceleri yine çok renkli geçecek, eğlence hayatının nabzı Maximum Uniq Açıkhava’da atmaya devam edecek.

Kısa sürede şehrin vazgeçilmez açık hava etkinlik mekanları arasına giren Maximum Uniq Açıkhava, eylül ayında da İstanbul gecelerini “BKM Yaz Etkinlikleri” ile şenlendirecek. Kasvetli karantina günlerinin ardından eğlence tutkunlarını yeniden sahnelerle buluşturan Maximum Uniq Açıkhava, eylül ayında da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

SONBAHARA KEYİFLİ BAŞLANGIÇ

Maximum Uniq Açıkhava, sonbaharı Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından günümüze uyarlanan kahkaha yüklü “Süt Kardeşler” oyunuyla karşılayacak. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin yönetmenliğini de üstlendiği, geleneksel Türk tiyatrosundan örnekler sunan oyun, 1 Eylül akşamı seyirciyle buluşacak. Daha önce “Pazar Şarkıları” konseptiyle Maximum Uniq Açıkhava sahnesine konuk olan Yalın, yoğun istek üzerine eylül ayında da aynı adreste mikrofon başına geçecek. Ünlü yıldızın konseri, 4 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşecek.

TİYATRO TUTKUNLARI MAXIMUM UNIQ AÇIKHAVA’YA!

Büyük usta Şener Şen’in prömiyerini yaptığı günden bu yana kapalı gişe sahnelediği “Zengin Mutfağı” oyunu, 8 Eylül Çarşamba akşamı Maximum Uniq Açıkhava’da olacak. 1 gün sonra yani 9 Eylül akşamı tiyatro tutkunları bu kez “Don Kişot’um Ben” oyununu izleyecek. Baba Sahne’nin bu çok sevilen oyunu, Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun performansıyla Açıkhava’da kahkaha rüzgârları estirecek. 11 Eylül’de sahneyi pop müziğin divası Nazan Öncel devralacak. Pop müziğe adını altın harflerle yazdıran sanatçı, zamansız şarkılarıyla unutulmaz bir geceye imza atacak.

3. HAFTANIN YILDIZLARI

“BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamında 13 Eylül akşamı Oyun Atölyesi prodüksiyonu “Kral Lear” sahnelenecek. Usta oyuncu Haluk Bilginer, çevirisini de yaptığı William Shakespeare eserinde ‘Kral Lear’ rolünde seyirci karşısına çıkacak. Maximum Uniq Açıkhava, 14 Eylül’de çok keyifli bir performansa ev sahipliği yapacak. Türk halk müziği melodilerini batı müziği enstrümanları ve altyapısıyla düzenleyen Barabar grubu, tadına doyum olmaz şarkılarını Açıkhava’da seslendirecek. Serkan Keskin, Taner Ölmez, Fırat İkisivri, Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Özgür Taş, Serkan Polat ve Sibel Altan’dan oluşan grup, dinleyicileri müziğe doyuracak. Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ı buluşturan “Evlat” oyunu, iki gece üst üste Maximum Uniq Açıkhava’da sahnelenecek. Florian Zeller'ın yazdığı, çevirisini Hira Tekindor’un yaptığı, ebeveyn-evlat ilişkisi ve gençlik sancılarının işlendiği oyun, 15 ve 16 Eylül’de seyirciyle buluşacak. 17 Eylül akşamı ise Mesut Süre, “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı stand-up gösterisiyle “BKM Yaz Etkinlikleri”ne dahil olacak.

POPTAN SANAT MÜZİĞİNE HER TELDEN ŞARKILAR

Son dönemin yükselen stand-up’çılarından Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisini geçen ay Maximum Uniq Açıkhava’da sahnelemiş ve büyük ilgi görmüştü. Genç komedyen, yoğun istek üzerine aynı şovla 22 Eylül akşamı da sahnede olacak. 23 Eylül’de mikrofon Türk müziğinin başarılı seslerinden Ayta Sözeri’nin olacak. Sanatçı, sanat müziğinin seçkin eserleriyle hazırladığı repertuvarını Maximum Uniq Açıkhava seyircisi için seslendirecek. Pop müziğin en güçlü seslerinden Aşkın Nur Yengi de “BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamında ilk kez bu ay konser verecek. Yengi, her biri aşkın izlerini taşıyan şarkılarıyla 25 Eylül akşamı dinleyicilerini zamanda yolculuğa çıkaracak.

EYLÜL AYINA KAHKAHALARLA VEDA

Maximum Uniq Açıkhava, eylül ayını tıpkı ilk günde olduğu gibi kahkahalarla noktalayacak. 27 Eylül’de “Çok Güzel Hareketler 2”, 29 Eylül’de de “Güldür Güldür Show” ekipleri birbirinden komik skeçlerini Açıkhava’da sahneleyecek. BKM Mutfak’ın 20 kişiden oluşan “Çok Güzel Hareketler 2” ekibi, Eser Yenenler kaptanlığında seyirciyle buluşacak. Ekranların beğenilen komedi programı “Güldür Güldür Show” da günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı getiren skeçleriyle seyircilerini yine çok güldürecek.

Yorumlar (0)