Tasarım yarışması için başvurular alınmaya başlandı

KÜLTÜR SANAT 04.07.2020, 13:27
Tasarım yarışması için başvurular alınmaya başlandı

Yurtbay Seramik’in düzenlediği 8. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri, genç tasarımcılara bu yıl ‘’Temassız Temas’’ teması ile sektörde özgün fikirlerini sunabilecekleri profesyonel bir platform sağlıyor. Proje teslim tarihi, 23 Kasım 2020’ye kadar devam edecek.

Sektöründe sürdürülebilir projeleri ve köklü marka geçmişiyle öne çıkan Yurtbay Seramik’in Yapı Medya İletişim iş birliği ile düzenlediği “8. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri” her yıl katlanarak devam eden nitelikli proje sayısına bu yıl yenilerini ekleyecek.

Bu yıl ‘’temassız temas’’ teması ile tasarımcının çevresi ve kendisiyle en tabii ihtiyacı olan temas kurma içgüdüsünü nasıl yorumladığına değinilmek isteniyor. 8. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması bu bağlamda “Temassız Temas” teması ile tasarımcılardan özgün olmasını beklediği sınırsız bir düşünce alanı bırakıyor.

Türkiye ve KKTC’deki üniversitelerin tasarım bölümlerine bağlı mimarlık, güzel sanatlar, görsel sanatlar ve görsel iletişim tasarımı, sanat ve tasarım ile mühendislik fakültelerine bağlı mimarlık ve tasarım disiplinlerini kapsayan bölümlerin ön lisans, lisans ve lisansüstü (yüksek lisans, sanatta yeterlilik ve doktora) öğrencilerine açık olan yarışmaya ekip olarak ya da bireysel başvuru yapılabiliyor. Ekip başlarının belirtilen bölümlerden olması koşuluyla, diğer ekip üyelerine farklı bölümlerden olma imkânı sağlıyor.

Yorumlar (0)