Türk DJ Burning Man'de sahne alacak

KÜLTÜR SANAT 26.08.2020, 13:18 26.08.2020, 17:27
Türk DJ Burning Man'de sahne alacak

Bu yıl ilk kez VR ortamda online olarak 30 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Burning Man Festivalinde Londra merkezli Türk DJ Thousand Fingers da sahne alacak. Sanatçı festivalde Raspberry Dream Labs’in hazırladığı (Cyberdreams) kapsamında 30 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saatiyle 22:30’da müzikseverlerle buluşacak.

Bu sene 8 ayrı temaya ayrılan Burning Man festivalinde (Cyberdreams) kampı Black Rock City sanal evreninde yer alacak. ‘İnsanların teknolojiyle birleştiği ve dünyayı yenilikçi teknolojilerle yeniden canlandırdığı kıyamet sonrası bir gelecekte kurulu’ olacak kampı katılımcılar VR ekipmanlarından ya da bilgisayar ekranlarından takip edebilecek. Etkinliklerde müziğin yanı sıra, 2D & 3D görsel tasarımcılar, performans sanatçıları, ve konuşmacılar yer alacak.

Etkinliğe AlterspaceVR platformundan erişim sağladıktan sonra HTC Vive, Oculus Rift, Go and Quest, Samsung GearVR, ile yada PC kullanarak da katılınabilir. Ücretsiz bilet rezervasyonu yapmadan önce AltspaceVR’a kaydolunması ve belirlediğiniz kullanıcı adı ile Eventbride üzerinden bilet alınması gerekmektedir. Etkinlik günü ise AltspaveVR uygulaması indirilen cihazdan etkinliğe erişilebilecek. 

Yorumlar (0)