"Yapamadıklarım"ı müzikseverlerle buluşturdu

KÜLTÜR SANAT 26.03.2021, 10:37 26.03.2021, 16:49
"Yapamadıklarım"ı müzikseverlerle buluşturdu

Şarkıcı, şarkı yazarı ve aktör kimliğiyle adını duyuran Gökhan Gürdeyiş, “Yapamadıklarım” isimli yeni şarkısını bugün Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı.

Sözü ve bestesi genç sanatçıya ait olan “Yapamadıklarım”ın prodüktörlüğünü ise sanatçının uzun süredir birlikte çalıştığı çocukluk arkadaşı Bahadır Gökalp üstlendi. “Yapamadıklarım”, dokunaklı sözleri ve melodisiyle dinleyicileri etkisi altına alacak bir şarkı olarak karşımıza çıkıyor.

Genç sanatçı “Yapamadıklarım” için şunları söylüyor: “Anlık düşüşlerimi, denemekten korktuğum, tecrübe etmeye üşendiğim, çekindiğim hayallerimi, bunları başarsam bile içimde baki kalmaya devam edecek “yalnızlığım”ı sebeplendirme çabası beni bu şarkıyı yazmaya itti. Ben kendimde bunu aşamıyorsam, yapmadığım, yapamadığım şeylerin acısı altında eziliyorsam, bu olmayışların pişmanlığını yaşıyorsam; atmadığım adımları bana doğru atan, çıkamadığım yokuşları benimle beraber çıkan, eğer bu yokuş o kişinin kendiyse, eğimini düzlüğe çeviren o kişiye ihtiyacım var demektir… Bu şarkı o kişiye bir yalvarıştır.”

Yorumlar (0)