"Beni bir seks objesi olarak gösteremeyeceksin"

MAGAZİN 05.06.2021, 13:01 07.06.2021, 09:30
"Beni bir seks objesi olarak gösteremeyeceksin"

Çukur dizisinden ayrılan ve yakın zamanda "Cam Tavanlar" dizisiyle izleyici karşısında olacak Kubilay Aka, kendisine dair merak edilenlerle ilgili olarak Hürriyet'e konuştu.

Şöhretin magazin tarafını hiç sevmediğini belirten Aka, "İnsanların işlerine tabii ki saygı duyuyorum. Bu kısmın yanlış anlaşılmasını istemem. Evet, kabullenmek zorundayız ama hayatımın hep bana özel olduğunu düşündüm. İster istemez verdiğin bir cevap sana zarar verebiliyor" dedi.

"Kendi içime kapanmam gereken zamanlar oldu" ifadesini kullanan Aka, "İzole bir yaşama geçtim ve kendimi bu şekilde ifade edebileceğim ortamlarda daha iyi hissetmeye başladım" diye konuştu.

Aka, "Bu süreçte en çok yanlış anlaşıldığın konu ne oldu?" sorusuna "İnsanlar ekranda canlandırdığın karakteri gerçekte de görmek istiyor. Çünkü oradaki karakter, hep iyi, hep çok dürüst. Bugüne kadar iyi ve ahlaklı roller üstlendiğim için" yanıtını verdi. Aka, "Ama biz normal hayatımızda yanlışlar da, hatalar da yapacağız. Bir şeyleri tecrübe etmeden, yanlış yapmadan doğruyu öğrenemeyiz. Bu sebeple insanların genelde çok üstüme gelmemesi gereken konularda sınırlarını aştıklarını düşünüyorum" dedi.

Aka, Gence'nin "Peki, şöhretle ahlaksız teklifler geliyor mu?" sorusu üzerine de gülerek "Beni bir seks objesi olarak gösteremeyeceksin" ifadesini kullandı.

Aka, "Yakışıklılığın yeteneğini gölgelediği oldu mu?" sorusuna da "Kariyerimi gölgeleyecek kadar yakışıklı değilim, belki bir serinlik yaratabilirim. Bana genelde şeytan tüyüm olduğunu söylerler. Bence yakışıklılık bu meslekte avantaj da dezavantaj da olabiliyor" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)