Ceyda Düvenci: “Ağzı ile konuşmayan arkadaşım olamaz"

MAGAZİN 14.05.2021, 16:13
Ceyda Düvenci: “Ağzı ile konuşmayan arkadaşım olamaz"

Zorlu PSM YouTube kanalında, müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; hayatın her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bayram özel bölümlerinin ilk konuğu başarılı oyuncu Ceyda Düvenci oldu.

Uzun zamandan beri programlarda yer almayan sanatçı; dünya bakışı, çocuklara yaklaşımı ve kendini geliştirmeye adağı enerjisi ile programa damgasını vurdu. 

İbrahim Selim’in “Kim seninle arkadaş olamaz?” sorusuna çok net cevap veren Düvenci, “Ağzı ile konuşmayan, kalbi ve beyni ile düşünmeyen, kitap okumayan, dedikodu yapan, vefasız empatiden yoksun insan benim arkadaşım olamaz” dedi.

Kızı Melisa ile ilgili de paylaşımlarda bulunan Düvenci, “Melisa ile yolculuğum bana çok şey öğretti. Görüştüğüm terapistler yapabildiklerine odaklan telkininde bulundular. Kızımın neler yapabildiğini kendime bile söylemediğimi fark ettim. Öyle olunca hayatın genelinde her anlamda neyi yapabildiğime ve başkalarının da neleri yapabildiğine odaklanmalıyım dedim” diye değiştiğini ve kendi iç yolculuğunun onu nasıl dönüştürdüğünü anlattı. 

Yorumlar (0)