Cihangir Ceyhan'ın fobisi duyanları şaşırttı

MAGAZİN 15.04.2021, 14:18 16.04.2021, 10:48
Cihangir Ceyhan'ın fobisi duyanları şaşırttı

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümünde yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Anne tarafından Erzurumlu, baba tarafından ise Elazığlı olan yakışıklı oyuncu kendisini kültürüyle yetiştiği ve doğup büyüdüğü yer olan Adana ile özdeşleştirdiğini anlattı.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in sorularını büyük bir samimiyetle cevap veren oyuncunun gemilerden korktuğunu itiraf etmesi herkesi şaşırttı. “Büyük yük gemilerini görünce içim ürperiyor, bakamıyorum hatta onlara, baktığımda da sanki onların altında suda yüzüyormuşum gibi hissediyorum. Bu beni çok rahatsız etse de gemilerden korkuyorum.” sözleriyle korkusunu ifade etti.

En büyük hayallerinden birisinin tiyatro yapmak olduğunu da anlatan genç oyuncu, oyuncu arkadaşı Berkay Ateş ile de bu konu hakkında konuştuklarını anlatarak; “Arada Berkay ile oturduğumuzda ona da diyorum, hadi bir şeyler yapalım, sen yönetirsin mesela diyorum. O da bana yapacağız diyor. Çeşitli oyunlar öneriyor okumam için. Bu işin içerisinde olduğum için tiyatro sahnesinin deneyimini de mutlaka yaşamak istiyorum elbette.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)