"Erkek ve kadın ayrımcılığı var"

MAGAZİN 27.06.2020, 17:32 29.06.2020, 09:17
"Erkek ve kadın ayrımcılığı var"

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Youtube’de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Karantina sürecinde evden hiç dışarı çıkmadığını belirten oyuncu arkadaşlarımı ve sevdiklerini özlediğinde bunaldığını ifade etti.

Estetikle ilgili soruya "Estetik sorusu bütün kadın oyuncuların başına bela olmuş bir soru… Aslında bu soruyu hiç sevmiyorum. Madem soruldu, bir bölgemde iki adet estetiğim var." yanıtını veren Deniz sektöre dair ise; ""Erkek ve kadın oyuncular arasında ayrımcılık var. Ama bu sadece bizim sektörde değil her sektörde geçerli bir durum.

Ben de bu tarz olaylarla zaman zaman karşılaştım. Hatta sesimi yükselttiğim dönemler de oldu çünkü dayanamıyorum. Yıl olmuş 2020 hala kadın, erkek arasında ayrımcılık oluyor. Erkeği daha yüksekte görüyorlar, daha çok saygı duyuyorlar." dedi.

Gizli gizli takip ettiğim insanların olduğunu söyleyen başarılı oyuncu yanlışlıkla fotoğrafını beğenip, takip etmek zorunda kaldığım ve arkadaş olduğum insanlar olduğunu idle getirdi. 

Yorumlar (0)