Hadise'den ilk aşk karesi!

MAGAZİN 09.10.2021, 08:51 21.10.2021, 11:30
Hadise'den ilk aşk karesi!

Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise, sevgilisiyle önceki gün, bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Hadise ve Mehmet Dinçerler özel hayatlarıyla ilgili yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler bu sene 16’ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul fuarına katıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Hadise, fuarı beğendiğini belirterek, “Mehmet de ben de sanata meraklıyız” diye konuştu. Konser maratonu da sorulan sanatçı, bugün İstanbul Fişekhane’de vereceği konser öncesi çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Çok mutluyum ve heyecanlıyım, sahneyi seviyorum biliyorsunuz, seyircimi özledim” dedi.

Kıbrıs konserinde çocuk özlemini dile getiren Hadise’ye, sevgilisinden evlilik teklifi alıp almadığı da soruldu. “Böyle Haberler hep çıkıyor” diye konuşan sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Doğru zamanda her kadın gibi ben de anne olmak isterim tabii ki.”

Mehmet Dinçerler’in ailesinin kendisini istemediği yönündeki sorulara ise Dinçerler gülerek müdahale etti ve “Yeteri kadar cevap verdik, teşekkürler” diyerek röportajı bitirdi.  Hadise Sevgilisi Mehmet Dinçerler ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Dinçerler, Hadise'ye "İyi ki sen" sözleriyle karşılık verdi. 

Yorumlar (0)