"Kaç kişi oynadığı karakterin serüvenini 15 yıl görebilmiş?"

MAGAZİN 13.02.2021, 13:26 13.02.2021, 14:22
"Kaç kişi oynadığı karakterin serüvenini 15 yıl görebilmiş?"

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da 15 yıldır rol alan Yüsra Geyik, Milliyet'e samimi açıklamalarda bulundu.

Geyik "Küçük yaşta sektörle tanışmak neler öğretti?" sorusuna "Başka türlüsünü bilmiyorum ben. Yani mesela küçük yaşta çalışmaya başlamasam neleri öğrenemezdim ya da bu sektörle tanışmış olmasam neler eksik/fazla olurdu? Bilmiyorum. Bugüne kadar yaşadıklarım bana hayatıma güvenmem gerektiğini öğretti. Biz mükemmel düzenin vazgeçilmez parçalarıyız. Buradaki rolüm epey keyifli. Çünkü bir sürü farklı kişi olabiliyorum. Sonsuz duyguyu hissetmeye alan açabiliyorum. Çalışma kısmına gelirsek, yadsınamayacak bir disiplin kazandırdığından emin gibiyim." yanıtını verdi. 

Uzun yıllar aynı karakteri canlandırmanın avantaj ve dezavantajları üzerine konuşan oyuncu; Bence oyunculuk bir deneyim işi. Ama illa her karakteri kamera karşısında ya da sahnede deneyimlemeniz gerekmiyor. İçinizden oynarsınız, kendinize oynarsınız, ailenize, dostlarınıza... Gün içinde bakkalı-bakkala oynarsınız mesela. Her zaman göstermek ya da görünmek için oynamazsınız. Ayrıca deneyim demişken, kaç kişiye oynadığı karakterin 15 yıllık serüvenini görmek nasip olmuş?" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)