Merve Boluğur'dan maske eleştirisine ilginç yanıt

MAGAZİN 23.07.2021, 11:23 26.07.2021, 09:19
Merve Boluğur'dan maske eleştirisine ilginç yanıt

Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, önceki gün objektiflere yansıdı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Boluğur, “Ben tutkulu kadınım, çok önemli benim için çekim, kimya gibi şeyler fakat bir taraftan da yalnızlığı seven bir yanım da var. Hayatı akışına göre yaşıyorum.” dedi.

Şarkı söylemeyi keyif aldığı için yaptığını, asıl işinin oyunculuk olduğunu ve albüm teklifi aldığını anlatan Merve Boluğur, “Çok seviyorum şarkı söylemeyi, evde de çoğunlukla yaptığım aktivitelerimden keyif alıyorum. Ben o an akışta zaten hissettiğini yapan bir kadın olduğum için hayatta böyle ilerliyorum." ifadelerini kullandı. 

Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasını çarptırılan ünlü isim, maske kullanmadığı için aldığı eleştirilerle ilgili soru üzerine de şu yanıtı verdi: “Ben sağlıklı biriyim, Allah daim etsin, sağlık ondan gelir, bu düşüncedeyim. Dolayısıyla bu bakış açısıyla değerlendiriyorum, sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer."

Yorumlar (0)