O Ses Türkiye ayrılığı hakkında konuştu

MAGAZİN 01.07.2020, 11:45 01.07.2020, 11:57
O Ses Türkiye ayrılığı hakkında konuştu

Ünlü şarkıcı Murat Boz, spor çıkışı muhabirlerin O Ses Türkiye hakkındaki sorularını yanıtladı.Boz, “İki jüri arkadaşımı da çok seviyorum, gerçekten hayırlısı olsun. Ebru Gündeş, apayrı bi insan benim için. Seda ablam her şeyim o benim, çok seviyorum onu. Bugün böyle yollar ayrılmış olabilir ama belki ileride tekrar bir araya gelebiliriz” dedi.

Ayrılık iddialarının olduğu gün yarışmayla ilgili paylaşım yapan Boz şöyle devam etti: “O gün Acun bir açıklama yapmış ‘Jüri değişecek’ diye, benim haberim yoktu. Ben sadece fotoğrafı sevdiğim için paylaşmıştım. İnsanlar da haklı olarak ‘Murat Boz'mu gidiyor’ dedi ama bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değildi açıkçası.”

Muhabirlerin “Şarkılarınız birbiri arasında yarışıyor” sözü üzerine de “Eylül ayında bir tane daha gelecek. Çalışıyorum deli gibi. Çok verimli geçti benim için. İnsan içine dönebilme şansını yakalıyor bu süreçlerde. Bende bu süreci iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum müzisyen arkadaşlarımla beraber” yorumunda bulundu. Yeni şarksının 20 güne geleceğini söyleyen Boz, “Dün şarkıya klip çektik. Sürpriz olsun. Klibin kendisi de sürpriz. Değişik bir klip olacak” dedi.

Yorumlar (0)