Uraz Kaygılaroğlu’dan anlamlı çağrı

MAGAZİN 26.06.2020, 14:01 27.06.2020, 12:36
Uraz Kaygılaroğlu’dan anlamlı çağrı

Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından tüm ailesine ve dostlarına seslendi. Ünlü oyuncu, doğum günü öncesi kanser hastası çocuklara destek olmak amacıyla bir kampanya başlattı.

Doğum günü için hediye beklemediğini ifade eden Kaygılaroğlu yakın arkadaşı Kaan Yıldırım’a ise özel bir not gönderdi. Oyuncu, “Kaan Yıldırım bir tek sen hem yardım yap hem hediye al” diyerek esprili bir mesaj yolladı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaşımna " Sevgili ailem ve dostlarım, 30 Haziran benim doğum günüm ancak sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Hepimizin kendine dönüp, içimizdeki iyiliği paylaşma arzusunun olduğu şu günlerde sizlerden minik bir iyilik istiyorum. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden @kansersizyasam için bir kampanya açılmasına vesile oldum.

Büyük veya küçük fark etmeksizin, yapacağınız bağışlar, kanser hastası çocuklarımızı çok sevindirecek. İyiliği paylaşalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Kampanya linkini profilime bırakıyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. @kaannyildirimm bi tek sen hem yardım yap hem hediye al!" notunu düştü. 

Yorumlar (1)
urazka destekçisi 4 yıl önce
kendisini sadece harika bir oyuncu olduğu için değil böyle de yüreği güzel bir insan olduğu için seviyor ve destekliyoruz. iki ay önce de türk kanser derneği için canlı yayınlarda bulunmuştu. vesile olduğu için Allah razı olsun kendisinden.