Zafer Algöz'den şaşırtan "Gibi" yorumu

MAGAZİN 18.05.2022, 17:24 19.05.2022, 13:58
Zafer Algöz'den şaşırtan "Gibi" yorumu

Netflix Türkiye'nin son zamanlarda en çok izlenen ve merak edilen dizisi Erşan Kuneri ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Kimi izleyici tarafından çok eleştirilen, kimisi için de çok beğenilen Cem Yılmaz'ın son yapımı Erşan Kuneri sosyal medyada gündem oldu. 

Zafer Algöz, Erşan Kuneri’yi Gibi’ye benzeten ve “Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi...” yazan takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti.

“Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek...” yazan Algöz’ün bu cevabını sosyal medyada kıskançlık yaptığı şeklinde değerlendirenler oldu. 

Cem Yılmaz Gibi ile ilgili "Feyyaz’ların yaptığı Gibi’yle ilgili çok güzel şeyler duyuyorum. Çok değişik bir mizah ve çok değişik bir sunum... Değişik bir metin, değişik bir oynama şekli... Mesela bu bana çok yepyeni güzel bir şey geliyor. Ne kadar güzel bir kapı... Çok komik bir iş ve çok akıllı... Sunum olarak... Evet, tuhaf ama tuhaflığın daha kıymetli olduğunu düşünüyorum” demişti. 

Yorumlar (0)