"Bazı sahnelerde mideme kramp giriyor"

ÖZEL HABER 20.11.2020, 11:14 21.11.2020, 10:36
"Bazı sahnelerde mideme kramp giriyor"

Gazeteci, yazar ve Dizi Doktoru Oya Doğan YouTube’da birbirinden keyifli programlara imza atmayı sürdürüyor. Kanalda yer alan "Sete Gittim" programı için setlerden eğlenceli içerikler oluşturan Oya Doğan, bu defa çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen FOX dizisi Zümrüdüanka'ya konuk oldu.

Son derece eğlenceli bir bölüme imza atan Doğan, dizide Deniz karakterine hayat veren oyuncu Gökçe Eyüboğlu'yla da keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kadın dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Eyüboğlu, Zümrüdüanka'ya nasıl başladığını anlattı. Ceyda karakterinden sonra ters köşe yapabileceği bir rol arayışında olduğunu belirten oyuncu, teklif geldiğinde hem FOX'ta devam edecek olmasının, hem de Selim Bayraktar ve Ayten Uncuoğlu gibi isimlerle karşılıklı oynayacak olmanın kendisi için öğretici bir süreç olacağını düşünerek rolü kabul ettiğini belirtti.

Dizide canlandırdığı Deniz karakteriyle ilgili konuşan Eyüboğlu, "Deniz'in kalbinde büyük bir öfke var. Mesela ben Gökçe olarak bu kadar büyük bir ökeyi içimde tutamam. Ben de şu an onun içindeki öfkeyi, acıyı anlama süreci içerisindeyim. Kalbindeki acı büyük olanın dili sert olurmuş derler, sanırım oynarken dayandığım nokta o. Zümrüdüanka'daki karakterlerin arkasından güçlü bir öykü çıkıyor. Ben şimdi merakla Deniz'in o öyküsünü bekliyorum. Umarım seyirciye de anlatabileceğimiz bir zaman olur." dedi.

Oya Doğan'ın "Peki Deniz'i kazırken aynaya baktığında ne gördün?" sorusuna, "Ben benden bu kadar hırsın çıkabileceğini düşünmezdim. Bazı sahnelerde mideme kramp giriyor." yanıtını verdi ve iyilik ve kötülük üzerine düşüncelerini "İyilik ve kötülük herkeste var, ben insanların birbirlerinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sadece yaşadığımız tecrübelerle, ailesel koşullar, kültürel kodlarla bizler her birimiz farklı bir yanımızı öne çıkartıyoruz. Deniz de o yaşadıkların ötürü, doğru kararın, doğru tavrın bu olduğunu düşünüyor." dedi.

Röportajın sonuna dahil olan küçük oyuncu Beste Ilgın İlkbahar da sorularıyla programa keyif kattı. 

Yorumlar (0)