Gonca Vuslateri'nden sitemli paylaşım

ÖZEL HABER 25.01.2021, 15:20 26.01.2021, 12:48
Gonca Vuslateri'nden sitemli paylaşım

Geçen haftalarda şarkıcı Hakan Altun'la yaşadağı aşkla gündeme gelen ve kısa süre sonra biten ilişkisiyle gündemde klamaya devam eden oyuncu Gonca Vuslateri yeni paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Ayrılığın ardından her zamanki gibi sosyal medya paylaşımlarına devam eden ve neşeli hali gözlerden kaçmayan oyuncu bu sebeple sık sık kötü yorumlara maruz kalıyordu.

Vuslateri bu konudaki sessizliğini bozdu ve "Biten bir ilişkim varsa devam eden bir hayatım da var demektir" dedi.

İşte açıklamanın tamamı: "Biten bir ilişkim varsa devam eden bir hayatım da var demektir. Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu’nun ölüm yıl dönümü gününde sizin sorularınıza cevap vermem pek uygun olmaz. Uygunsa ve yine cevap vermem gerekiyorsa size gülesim geliyordur. Başkasına değil. Neler sorduğunuzu ve nasıl sorduğunuzu biliyoruz. Birilerini hayatımıza bir kez alırız. Sonra fiziksel yoksunluklar olur ama anlamı ve önemi daima kendi izinde yaşar.

Karakterimizin sağlamlığı o anlamlara nasıl sahip çıktığımızda yatar bazen. Ben o ize ve kendime saygımı asla bozmayacağım. Sizden de hayat enerjimi, yaşamla olan samimi bağımı eleştirmeniz yerine yaptığım işlerden beni izlemenizi ve öyle değerlendirmenizi isterim. Henüz utandırdığımı da düşünmüyorum çok şükür. Birbirimizi yanlış anlamaya ihtiyacımız olan dönemde değiliz."

Yorumlar (0)