Peri masalı gibi evlilikler neden kabusa dönüyor?

ÖZEL HABER 24.04.2022, 07:12 25.04.2022, 11:59
Peri masalı gibi evlilikler neden kabusa dönüyor?

2018’de olaylı bir şekilde boşanan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in davası çifttin karşılıklı suçlamaları devam ederken bir başka gözde çifttin ayrılık sürecinde yaşananlar onları gölgede bıraktı.

Johnny Deep ve Amber Heard’ın olaylı boşanmasından bahsediyorum. İkisi de çok başarılı ve sevilen oyuncular ancak mahkemede çıkan detaylar her iki taraf içinde tüyler ürpertici.

Amber Heard’ün Washington Post’ta yazdığı ve aile içi istismara maruz kaldığını iddia ettiği yazısıyla başladı.

Deep, inişli çıkışlı ilişkisi sonlandıktan sonra 2018’de kaleme alınan yazının kariyerine mal olduğunu belirterek eşine karşı dava açtı. Ve kılıçlar çekildi. Gizli kamera ve ses kayıtları mahkemede deşifre oldu.

Heard’ün avukatları, Depp’in sık sık içip bayılacak kadar uyuşturucu kullandığı için Heard’ü taciz ettiğini inkar etmesinin hiçbir inandırıcılığının olmadığını savundu. İkilinin birbirlerine şiddet uyguladıklarını da itiraf etti. Johnny Deep eşine kafa attığını kabul ederken Heard ise ona vurduğunu açıkladı.

En korkunç kısmı ise Depp ile Bettany arasında 2013 ve 2014 yılları arasında geçen ve Heard’e zarar verme isteğini anlatan mesajlar; “Onu yakmadan önce onu boğalım!!!”

Eşini öldürmek istediğini söyleyen mesajlar atan Deep’in kariyerini bitiren sizce eşi mi yoksa kendisi mi? Heard kocasını bırakması halinde kendi kusmuğunda boğulabileceği endişesiyle onu terk etmekte zorlandığını da mahkemede dile getirdi.

Angelina Jolie’de Brad Pitt’in kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığını ve FBI’ın bunu yeterince araştırmadığını iddia ediyor.

Güzel, başarılı herkesin gıpta ile baktığı bu kadınlar niye böyle bir durumla karşı karşıya kalıyor? Aşk yüzünden mi ya da değişeceklerine olan inanç mı onları mutsuz oldukları halde kalmaya zorluyor?

Nasıl oluyor da aşk ve tutku ile başlayan bu ilişkilerde taraflar canavara dönüşüyor. Biraz kendimize de dönüp bakmalıyız.

Bu şiddetti gösteren erkekler kimler?

Annesinden beklediği sevgi ve şefkati alamayan, etrafında gördüğü ile yaşadığı anne figürünün örtüşmemesine tepkili olan, annesinin kendinin var olmasına izin vermeyen erkekler ne yazık ki kadına şiddet gösteriyor.

Zayıf erkek, kendini var edemeyen erkek kendini var etmiş bir kadının yanında kendini güçsüz hissediyor. Ve bunu kadına yansıtıyor. Erkek kendini var etmişse ruhsal, zihinsel ve bedensel tatminlik duygusu yaşıyor ise erkek kadına ilgili, naif davranarak ona gereken değeri veriyor. Dünyamızın kendini var edebilen önce kendine sonra da karşısındakine saygı duyan, erkeklere ihtiyacı var. O zaman hadi kadınlar iş başına hem kendimiz hem de tüm insanlık için.

Yorumlar (0)