Umut Gecesi'ne ünlü yağmuru

ÖZEL HABER 19.12.2020, 10:15 21.12.2020, 09:25
Umut Gecesi'ne ünlü yağmuru

Sinop’ta, Tuğçe ve Ali Kurttekin çiftinin, spinal musküler atrofi (SMA) teşhisi konulan çocukları 3 yaşındaki Poyraz Ali’nin gen tedavisi için kullanması gereken 'Zolgensma' ilacını alabilmesi için başlatılan kampanya devam ediyor.

Instagram üzerinden video yayınlayarak zamanla yarıştıklarını söyleyen anne Tuğçe Kurttekin'in; "Oğlum kilo almasın ama aynı zamanda da besinsiz kalmasın diye girdiğim bu savaşı maalesef kaybediyorum. Poyraz Ali büyümesi gereken her çocuk gibi kilo alıyor... Şu an 12,5 kiloya ulaştı. Bizim için zaman hızla daralıyor..." çağrısına Hatice Şendil ve Bergüzer Korel kayıtsız kalmadı ve dün akşam Instagram üzerinden yaptıkları canlı yayınla minik Poyraz için bağış topladı. 

Umut Gecesi'nde çok sayıda isim yayına katılıp katkıda bulundu. Acun Ilıcalı'nın 250 bin TL bağış yaptığı gecede, Fatih Terim kendisi ve tüm Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı bir Galatasaray formasını açık artırmaya koydu ve formayı Ankara'dan adını vermek istemeyen bir yardımsever 130 bin TL’ye satın aldı. 

Hande Soral'ın gelinliğini bağışladığı yayında, ünlü isimler Poyraz Ali’nin en sevdiği renk mavi olduğu için üstünlerine mavi giyerek kıyafetlerini değiştirdiler. 

Esra Ruşan'ın Koral ve Şendil'e yardım ettiği canlı yayına Halit Ergenç, Hande Erçel, Kerem Bürsin, Demet Özdemir, Hande Soral, Furkan Palalı, Esra Erol, Onur Büyüktopçu, Hilal Altınbilek'in yanı sıra Nazan Kesal, Engin Hepileri, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Pelin Akil, Anıl Altan, Melike İpek Yalova, Çağlar Ertuğrul, Birce Akalay, Aslı Enver, Deniz Baysal, Fahriye Evcen, Kaan Sekban, Gülnur Güneş, Banu Savcı ve birçok isim katıldı. 

Yayın boyunca  3 milyonu aşkın toplanan paranın net miktarı pazartesi günü banka üzerinden belli olacak.

Siz de az çok demeyin ve bir çocuğa umut olun. Poyraz Ali'ye yardım için banka iletişim bilgileri: IBAN TR19 0020 5000 0967 5000 5000 01 Alıcı: Tuğçe Kurttekin (Kuveyttürk Bankası) Açıklama: Poyraz Ali

Yorumlar (0)