Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 08.06.2022, 12:12 08.06.2022, 12:22
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Bilim kurgudan drama, animasyondan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World Dominion), Mutlu Oyuncak Dükkanı, Köşk-ü Ammar, Issız Ev (The Rental), Şerr-i Cin, Masumlar (The Innocents) ve Aşk Engel Tanımaz filmlerinin vizyona gireceği 10 Haziran Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

10 Haziran Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Sevilen Jurassic World serisinin devam filmi olan Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion), izleyicilere 146 dakikalık bir macera ve aksiyon tutkusu yaşatıyor. Serinin ilk filminin de yönetmeni olan Colin Trevorrow’ın yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Sam Neill, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt gibi sektörün önemli oyuncularının başrolleri paylaşıyor. Filmde, Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin sonunda tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorların insanlarla yaşadığı dönem anlatılıyor. 

Hem çocukların hem de animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Mutlu Oyuncak Dükkanı, mutlu oyuncak dükkanında hayatını sürdüren Kıpır'ın, yolunu kaybetmiş bir başka oyuncak Zıpzıp Tavşan'a evine geri dönebilmesi için yardım etmesini konu ediniyor.

Osman Moustafa’nın yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi Köşk-ü Ammar, bir reklam ajansının ofis olarak kiraladığı köşkte yaşanan olayları konu ediniyor. Bahçesinde mezar taşı olan ve yaralı yüzlü bir bekçisi bulunan köşk, kirası uygun olduğu için ajans tarafından kiralanıyor. Ancak kutlamalarla birlikte çalışanların uygunsuz davranışları korkunç olayların başlamasına neden oluyor. 

Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand, Jeremy Allen White ve Toby Huss oyuncu kadrosuyla vizyona giren Issız Ev (The Rental), Dave Franco yönetmenliğinde izleyicilerle buluşuyor. Film, hafta sonu kaçamağı yapmak için ev kiralayan iki çiftin başına gelen korkunç olayları konu ediyor. 

Gerilim ve dram türündeki Masumlar (The Innocents), çocukların dehşet verici gizli dünyalarına bir yolculuk yapıyor. Filmde, 11 ve 9 yaşında olan iki kız kardeşin, aileleriyle birlikte yeni taşındıkları sitede edindikleri yeni arkadaşlarının garip doğaüstü güçleri yüzünden tehlikeli bir hal alan hikayesi anlatılıyor. 

Yorumlar (0)