Efsane Çığlık geri dönüyor

SİNEMA 13.10.2021, 12:34 13.10.2021, 12:49
Efsane Çığlık geri dönüyor

Uzun zamandır büyük bir merak ve heyecanla beklenen zamanının efsane korku serisi Çığlık filminin 5'incisi için geri sayım başladı. 2022 yılında vizyona girmesi beklenen Çığlık filminden ilk fragman geldi. Ghostface adlı çılgın bir katilin Woodsboro vatandaşlarına korku saçmasıyla başlayan filmler dünyada popülerliğini hala korurken, ilk çekilen filmin üzerinden 10 yıl geçti ve efsane seri 5'inci filmiyle geri dönüyor. 

Yönetmenliğini Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in üstlendiği filmde bu defa Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, Courteney Cox, David Arquette and Neve Campbellrol alıyor. Çığlık filminde Neve Campbell (“Sidney Prescott”), Courteney Cox (“Gale Weathers”) ve David Arquette (“Dewey Riley”) ikonik rollerine geri dönüyor.

Filmde; sakin Woodsboro kasabasını şoke eden acımasız cinayetler zincirinden 25 yıl sonra yeni bir katil, Hayalet maskesini takar ve kasabanın ölümcül geçmişine ait sırlarını yeniden canlandırmak için bir grup genci hedef almaya başlar.

Çığlık 14 Ocak'ta vizyona girecek. 

Yorumlar (0)