"Galaksinin Koruyucuları"nın 3’üncü filminden ilk fragman

SİNEMA 03.12.2022, 08:47 03.12.2022, 08:57
"Galaksinin Koruyucuları"nın 3’üncü filminden ilk fragman

Marvel Studios’un en sevilen serilerinden ‘Galaksinin Koruyucuları’nın 3’üncü filminden ilk görüntüler, CCXP 2022’de (Comic-Con Experience 2022) Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ve filmin oyuncularından Zoe Saldana ile birlikte paylaşıldı.

Brezilya’da düzenlenen Comic-Con Experience 2022’de dünya çapında büyük merakla beklenen pek çok filmden ilk fragmanlar paylaşıldı. Bunlardan biri de Marvel Studios imzalı ‘Galaksinin Koruyucuları 3’ oldu. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ile önceki filmde Gamora’yı canlandıran Zoe Saldana, heyecanla beklenen ilk görüntüleri hayranlar ile paylaştı.

Gamora’nın yokluğuyla başa çıkmaya çalışan Peter Quill’in hem ekibi hem de gezegeni korumak için herkesi bir araya getirme çabasına odaklanan filmde, bu görevin başarıyla tamamlanmaması Guardian’ların kaderini belirleyecek.

5 Mayıs 2023’te sinemalarda vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda, aynı zamanda senaryoyu kaleme alan James Gunn oturuyor. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ve Maria Bakalova’nın rol aldığı film büyük merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)