"Sevgili Evan Hansen" filminden ilk fragman geldi

SİNEMA 15.06.2021, 16:15
"Sevgili Evan Hansen" filminden ilk fragman geldi

"Sevgili Evan Hansen" filminden ilk fragman yayınlandı.  Nefes kesen, nesilleri tanımlayan Broadway fenomeni, Tony, Grammy ve Emmy ödüllü Ben Platt’in sosyal medya çağının kargaşası ve zalimliğine ait olmak ve anlamak isteyen kaygılı ve yalnız lise öğrencisi rolünü tekrarlamasıyla büyük bir sinema olayına dönüşüyor.

Ünlü film yapımcısı Stephen Chbosky (Saksı Olmanın Faydaları, Mucize) tarafından yönetilen filmin sinema için senaryo yazarı Tony ödüllü Steven Levenson, müzikler ve şarkı sözleri Benj Pasek ve Justin Paul’ün (Aşıklar Şehri, Muhteşem Şovmen) yer aldığı Oscar, Grammy ve Tony ödüllü şarkı yazarı ekibe ait.

İkonik şarkı “You Will Be Found,” “Waving Through a Window,” “For Forever” ve “Words Fail” gibi Grammy ödüllü şarkıların yer aldığı Sevgili Evan Hansen filminde, altı kez Oscar adaylığı olan Amy Adams, Oscar ödüllü Julianne Moore, Kaitlyn Dever (Akıl Küpü), Amandla Stenberg (Sessiz Kalma), Colton Ryan (Apple TV+’de Little Voice), Nik Dodani (Netflix’te Atypical), DeMarius Copes (Broadway’de Kötü Kızlar) ve Danny Pino (NBC’de Law & Order: Special Victims Unit) rol alıyor.

Sevgili Evan Hansen’ın yapımcıları Marc Platt (Aşıklar Şehri, Sihirli Orman, Mary Poppins Dönüyor) ve Adam Siegel (Zorlu İkili, Sürücü), idari yapımcılar Michael Bederman, Steven Levenson, Benj Pasek ve Justin Paul. Filmin dağıtımı tüm bölgelerde Universal Pictures tarafından yapılacaktır.

Yorumlar (0)