“Artık Oluversin Gari” TV'de ilk kez ekranda

TV 19.07.2021, 14:30 22.07.2021, 10:28
“Artık Oluversin Gari” TV'de ilk kez ekranda

Yapımcılığını Juli Sanat’ın, yönetmenliğini ise Hasan Doğan'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Gürvardar’ın kaleme aldığı, müziklerini Barış Aryay’ın bestelediği ve oyuncu kadrosunda Birand Tunca, Aslıhan Malbora, Tuğba Melis Türk, Halil İbrahim Kurum, Selahattin Taşdöğen, Ali Rıza Tanyeli, Kıvanç Baran Aslan, Tuğçe Karabayır, Orçun Kaptan, Işıltı Su Alyanak ve Suat Sungur’un yer aldığı “Artık Oluversin Gari” filmi, bu akşm saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde; Bütün köylüler duydukları dedikodunun gerçek olup olmadığını öğrenmeye, Güney, Derya ve ailesinden laf almaya çalışırlar. Deniz’in ameliyatı bitmiştir ve eve gelmişlerdir. Sadri ve Hatice olanları anlatır. Derya onlara hiçbir şeyin değişmediğini, yine öz ailesi olduklarını söyler. Salih ve Nuriye otele yerleşmişlerdir.

Sadri otelde olan Salih’in yanına gelir, Güney’i kızından uzak tutmasını ister. Bu arada Güney Derya’ya evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar ve Deniz’den fikir almak için yardım ister. Seda ise boş durmaz ve sürekli Güney’in etrafında dolanır. Güney onu istemediğini, Derya’ya âşık olduğunu tekrar anlatır. Seda’nın üzülmesiyle İsmail devreye girer. Salih’in kaldığı otele yerleşir, tehditlere devam eder.

Aliş’in ise köylüyü otel yapılması için ikna çalışması sürmektedir. Güney’in evlilik teklifi, Seda’nın flaş belleği bulup ortalığı karıştırması, köylülerin defineciler ve otelciler olarak ikiye ayrılmasıyla eğlenceli ve komik olaylar yaşanmaya başlar. O sırada Güney de Derya’ya evlilik teklifi eder…

Yorumlar (0)