“Aşkımızın Son Tekmesi” bu akşam Fox'ta

TV 03.07.2021, 13:29 05.07.2021, 09:18
“Aşkımızın Son Tekmesi” bu akşam Fox'ta

Başrollerini Seren Şirince, Emir Çubukçu, İbrahim Halaçoğlu, Ecenaz Üçer ve Sermiyan Midyat’ın paylaştığı “Aşkımızın Son Tekmesi” bu akşam saat 22.00'de Fox ekranında olacak. 

Filmde, Esra’nın Çetin’in ona duyduğu büyük aşktan haberi yoktur. Çetin, ona aşkını ilan etmek için bir gün Esra’ya yüzük alır. Fakat Esra, basketbolcu Kaan Makasel’le evleneceğini söyler. Çetin bunalıma girer ve Esra’yı yaptığı hatadan döndürmeye karar verir. Onu en yakın arkadaşı Tahsin durdurur ve durumu atlatsın diye kick boksa gitmeyi önerir.

Hocaların hocası Saffet hoca, herkese yaptığı gibi Çetin’e de güzel bir hoş geldin dersi hazırlamıştır. Çetin sınıftakilerden biriyle dövüşerek sınıfa resmen katılmış olacaktır. Yeni olduğu için gözü korkan Çetin, Defne’yi seçer. Yazık ki, Defne, Saffet Hoca’nın kızıdır ve Türkiye şampiyonudur. Çetin Defne’den çok fena dayak yer.

Kırıklar, çıkıklar, ezilmeler derken, Çetin hastanelik olur. Defne kendini affettirmek için Çetin’e bakmaya karar verir. Çetin kesinlikle istemese de yaraları o günden sonra iyileşmeye başlar... Ve eğlenceli ve romantik bir aşk da...

Yorumlar (0)