beIN CONNECT’ten aralık ayında içinizi ısıtacak içerikler

TV 02.12.2020, 11:16 02.12.2020, 13:26
beIN CONNECT’ten aralık ayında içinizi ısıtacak içerikler

Dijital içerik platformu beIN CONNECT, gişe rekortmeni, eğlenceli ve popüler filmleri, dünyada izlenme rekorları kıran dizileri ve yepyeni, orijinal programları izleyicilerine sunmaya devam ediyor.

“Aile Şirketi” 2. sezonu ile sadece beIN CONNECT’te!

beIN CONNECT’in en çok izlenen içeriklerinden biri olan ve izleyicilerden tam not alan beIN ORIGINALS dizisi “Aile Şirketi”, 2. sezonu ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan’ın yer aldığı, yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği yeni nesil komedi dizisi, 17 Aralık’ta yayımlanacak ikinci sezonunun ilk üç bölümünün ardından her Perşembe yepyeni iki bölümüyle eğlenceli zaman geçirmek isteyen herkesi yeniden ekran başına davet ediyor.

Aralık, dizi izlemenin tam mevsimi!

Tüm dünyanın ilgiyle izlediği Breaking Bad'de gösterdiği müthiş performansla adını dizi/film sektörüne altın harflerle yazdıran Emmy ödüllü Byran Cranston’ın başrolde olduğu, oğlu bir cinayete karışan yargıcın hikayesini anlatan yepyeni bir dizi “Your Honor”, 7 Aralık’tan itibaren, ABD’den 24 saat sonra, her Pazartesi, sadece beIN CONNECT’te. Bu etkileyici yapımın oyuncu kadrosunda Cranston’un yanı sıra Hope Davis, Michael Stuhlbarg, Isiah Whitlock Jr., Carmen Ejogo, Maura Tierney gibi önemli isimler yer alıyor.

2020 Emmy Ödüllerinde Zendaya’ya ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandıran, toplamda 3 Emmy alan HBO dizisi “Euphoria”, merakla beklenen ikinci sezonu öncesinde iki özel bölümle izleyicisi ile buluşacak. Çekimleri tümüyle COVID-19 kurallarına uygun şekilde hayata geçirilen bu özel bölümlerin senaristliğini ve yönetmenliğini Sam Levinson üstleniyor. Zendaya’ya Colman Domingo’nun eşlik edeceği, sevilen dizinin “Part 1: Rue" başlıklı ilk özel bölümü 7 Aralık Pazartesi günü, ABD’den 24 saat sonra, sadece beIN CONNECT’te. İkinci özel bölümün ise Ocak ayı içerisinde seyircileriyle buluşması bekleniyor.

Yepyeni orijinal programlar beIN CONNECT’te!

Ünlü sunucu ve oyuncu Ahu Yağtu, “Ahu Yağtu ile Zamansız Stiller” programı ile beIN CONNECT ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kendisi de stile ve dekorasyona çok düşkün olan Yağtu’nun alanlarında uzmanlaşmış ünlü isimlerin evlerine konuk olacağı, onlarla hem stilleri üzerine hem de ev dekorasyonlarıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştireceği beIN ORIGINALS yapımı ‘’Ahu Yağtu ile Zamansız Stiller’’, 11 Aralık’tan itibaren her Cuma, sadece beIN CONNECT’te.

Bülent Şakrak’ın keyifli sunumuyla “Seferi”

Tecrübeli oyuncu Bülent Şakrak; keyifli sunumuyla, Anadolu’nun zengin kültürü ve eşsiz güzellikteki coğrafyasını keşfediyor. Vedat Atasoy’un yönetmenliğini yaptığı “Seferi”de Bülent Şakrak, Anadolu’nun birbirinden güzel köylerini ziyaret ettiği ve yörenin renkli insanlarını konuk ettiği bir formatla her bölümde ayrı rotalara doğru yolculuğa çıkıyor. beIN CONNECT orijinal içeriği olan “Seferi’’ 25 Aralık’ta tüm bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak.

beIN CONNECT aralık ayında yine dopdolu!

Sinema tarihinin unutulmaz klasiklerinden en yeni gişe rekortmeni filmlere kadar geniş film kütüphanesi ile fark yaratan beIN CONNECT, Aralık ayında yeni yapımlara merhaba diyor.

Oyuncu ve seslendirme kadrosunda Oscar’lı beş, Oscar adayı olmuş dört oyuncunun yer aldığı, hayvanlarla konuşabilen bir hekimin eğlenceli maceralarını ekrana getiren ve dünya çapında 246 milyon dolar hasılat elde eden “Dolittle”; 2 milyon seyirci ile 2017 yılının en fazla izlenen, 1. Houston Film Festivali’nde “En İyi Uluslararası Yabancı Film” ve “Jüri Özel En İyi Yönetmen Ödülü”nü alan, Mahsun Kırmızıgül’ün Türk sinemasına hediye ettiği “Beyaz Melek” ve yine Mahsun Kırmızgül tarafından yönetilen 2017 yapımı komedi filmi “Vezir Parmağı”; Aytaç Ağırlar'ın hem yazıp yönettiği hem de yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Halil Sezai Paracıkoğlu ve Melike Güner'in yer aldığı 2010 yapımı “İncir Reçeli” an itibariyle beIN CONNECT’te. 

Tüm zamanların en iyi yapımları arasında gösterilen, beş dalda Oscar’a aday olan, 2001 yapımı “Amelie”; kozmetik ürünleri satan bir şirketi yöneten üç kadının başlarından geçen eğlenceli olayları konu alan, Salma Hayek, Rose Byrne ve Tiffany Haddish’in başrollerde olduğu “Patron Gibi” (Like a Boss); eşinden boşanmış bir kadının küçük kızını büyütme çabalarını anlatan, son yılların en çarpıcı dramalarından biri olan “Kızım Zoe” (My Zoe) de Aralık ayında beIN CONNECT’te izleyicileriyle buluşacak.

Yorumlar (0)