Digiturk ve Da Vinci TV’den uzaktan eğitime teknoloji desteği

TV 22.10.2020, 12:22 22.10.2020, 15:46
Digiturk ve Da Vinci TV’den uzaktan eğitime teknoloji desteği

Çocukların eğitimine ve teknolojik gelişimine katkı sağlayan birçok projeye beraber imza atmış Digiturk ile en çok izlenen belgesel ve eğitim kanallarından olan Da Vinci TV, çocukların uzaktan eğitimine teknolojik destek vermek ve evdeki okul ortamlarını geliştirmek için özel bir kampanya düzenliyor.

Eğitimciler ve ebeveynler, çocukların başarısını artırmak ve gelişimlerinden geri kalmamaları için evdeki eğitim ortamını teknolojik açıdan geliştirmenin yollarını arıyor. Digiturk ve Da Vinci TV, ailelerin bu ihtiyacını karşılamak için güçlerini birleştirdi.

Da Vinci, çocukların uzaktan eğitime geçmesi sonrasında tüm mobil içeriklerini ailelere ücretsiz açmıştı. Çocukların yeni normale alışma süreçlerini hızlandıran, geleceğe daha bilinçli hazırlanmalarını sağlayan içerikler üreterek ailelere yardımcı olan Da Vinci, Digiturk 164. kanaldan çocukların ekran başında geçirdikleri zamanda eğlenirken öğrenmeye devam etmelerini sağlayan programlar sunuyor.

bu programlarla kendileri ve etraflarındaki şeylerle ilgili bilgiler edinirken, günlük hayatımızdaki en son teknolojileri, geleceğin mesleklerini, dünyayı, bilimi, fiziği, araştırmaları, doğayı, tarihi, sanatı ve vücudumuzun işleyişinin arkasındaki bilimi eğlenceli bilgilerle öğreniyor.

Da Vinci Kampanyası’nı kazanan talihliler, çocuklarının okul eğitiminde kullanabilecekleri iPad Pro (128 GB), iPad Pro Keyboard ve Apple Pencil içeren bir teknoloji paketine sahip olacaklar.

Çocuklarının evdeki okul ortamını geliştirmek için kampanyaya katılmak isteyen Digiturk aboneleri, 19 Eylül – 8 Kasım 2020 tarihleri arasında Digiturk Online İşlemler websitesinden giriş yaparak “Da Vinci Kampanyası” sayfasından çekilişe katılabilirler. Çekiliş sonunda belirlenecek talihliler, 23 Kasım’da Digiturk’ün resmi web sitesi üzerinden duyurulacak.

Kampanyaya katılmak için: https://onlineislemler.digiturk.com.tr/

Yorumlar (0)