"Exatlon Challenge Türkiye" başlıyor

Dünyada birçok ülkede yayınlanan spor-reality programı Exatlon, yepyeni versiyonu "Exatlon Challenge"la 3 Temmuz'da Netflix platformunda yer alacak.

TV 22.06.2020, 13:35 23.06.2020, 12:12
"Exatlon Challenge Türkiye" başlıyor

Aylar önce haberinin verdiği, 'Exatlon Challenge Türkiye'nin tanıtımını yayınlayan Acun Ilıcalı, programın 3 Temmuz 2020'de Netflix'te olacağını duyurdu. Aksiyon dolu yarışmada, 9'ar kişiden oluşan iki takım yarışacak. Birbirinden zor parkurlarda yarışacak olan yarışmacılar, kendilerini zorlayan birçok oyun daha oynayacak ve aynı evi paylaşacak.

Çekimleri Dominik'te yapılan 'Exatlon Challenge Türkiye'de kural gereği kazanan takım ödül kazanırken; kaybeden takım da ceza alacak. Sunuculuğunu Orkun Işıtmak ve Oğuzhan Uğur'un üstleneceği 'Exatlon Challenge Türkiye'de yarışacak isimler ise sosyal medyada popüler olan isimler olacak.

İşte Exatlon Challenge Türkiye yarışmacıları:

Hayrettin, Doğan Kabak, Uras Benlioğlu, Furkan Yaman, Buğra Kazancı, Furkan "Ağırsağlam" Kaya, Aleyna Şen, Öykü Berkan, Barış Erdoğan, Gözde "Miafitz" Demiral, Burçe Yağmur Karabal, Buse Plan, Dilan Ay, Dilara Aydın, Elanur Pat, Hakan "Mendebur Lemur"

Yorumlar (0)