FilmBox ve FilmBox Extra'dan bayram filmleri

TV 10.05.2021, 10:13 10.05.2021, 11:59
FilmBox ve FilmBox Extra'dan bayram filmleri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan keyifli filmlerin adresi FilmBox ve aksiyon ve gerilim türü filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, bu yıl tam kapanmayla yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nda bomba gibi filmlerle eğlenceyi evlerimize getirecek.

13 – 15 Mayıs tarihleri arasında FilmBox ekranlarında 5, FilmBox Extra ekranlarında 6 muhteşem film bizleri bekliyor. FilmBox Extra ekranlarında izleyeceğimiz filmlerden Karanlık Yerler’in (Dark Places) ilk gösterimini izleyeceğiz. Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2) 22 Mayıs Cumartesi, Şantaj (Extortion) ise 23 Mayıs Pazar günü yine ilk gösterimleriyle FilmBox Extra ekranlarında olacak.

Ramazan Bayramı (13-14-15 Mayıs) boyunca FilmBox ve FilmBox Extra kanalları ve Kablo TV’de yer alan diğer tüm SPI International kanalları Kablo TV abonelerine açık olacak.

FilmBox Bayram Filmleri

Cafe Society (Cafe Society) – 13 Mayıs Perşembe - Saat: 13:25

Ramazan Bayramının ilk günü, öğle saatlerinde FilmBox ekranlarına gelecek filmin başrolünde genç yıldız Kristen Stewart var. Filmin 1930’larda geçen öyküsünde, Hollywood'a yeni gelmiş New York'lu bir genç, evli bir adamla beraber olan bir kadına aşık oluyor.

Altın (Gold) – 13 Mayıs Perşembe - Saat: 21:30

Matthew McConaughey’in başrolde olduğu filmin öyküsünde, şanssız altın arayıcısı Kenny Wells, kendisi gibi hevesli bir jeologla Endonezya'ya altın aramaya gidiyor.

Alkışçı (The Clapper) – 14 Mayıs Cuma - Saat: 21:30

Cuma gecesi ekranlara gelecek filmde, televizyon dünyasının miti haline gelmiş “onbeş dakikalık şöhretin” bir televizyonda alkışçı olarak çalışan bir adamın hayatını mahvetmesi öyküleştiriliyor.

Aşk Olsun Baba! (My Dad's Christmas Date) – 15 Mayıs Cumartesi - Saat: 17:10

Bu yılın en eğlenceli filmlerinden, ödüllü aktör Jeremy Piven’ın başrolü üstlendiği Aşk Olsun Baba!, aynı zamanda SPI International’in ilk orijinal yapımı olma özelliği taşıyor. Cumartesi akşamüstü ekranlara gelecek filmde, efsane yapım Entourage’da can verdiği Ari Gold karakteri ile hatırlanan dünyaca ünlü aktör Jeremy Piven’a, genç aktris Olivia-Mai Barrett eşlik ediyor. Filmin öyküsü, bir baba ve 16 yaşındaki kızının bilindik sorunları ile başlıyor. David (Jeremy Piven) kızı Jules’ün (Olivia-Mai Barrett ) iç dünyasını anlamakta zorluk çekiyor, Jules da babasıyla iletişimini sınırlı tutuyor. Baba kızının hayatında daha fazla yer tutmayı, kızı da kendi özgürlük alanını istiyor ve içten içe babasıyla eski yakınlığını özlüyor. Öte yandan baba kız, iki yıl önce bir otomobil kazasında ölen Jules’ün annesinin kaybıyla kendilerince başa çıkmaya çalışıyorlar.

Son Umut (Son Umut) – 15 Mayıs Cumartesi - Saat: 21:30

FilmBox ekranlarının son bayram sürprizi ise, Türk imzası taşıyor. Yılmaz Erdoğan’ın, başrolü Oscar ödüllü aktör Russell Crowe’la paylaştığı film, Çanakkale kahramanlık destanlarından ilham alıyor. Avusturalyalı bir çiftçi olan Connor, üç oğlunu da Çanakkale Savaşı'na göndermiştir. Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelen Connor'ın tek hedefi uzun süredir haber alamadığı oğullarının izini bulabilmektir. Connor'ın İstanbul'da başlayıp Çanakkale'ye ve oradan da ülkenin çeşitli yerlerine uzanan bu arayış yolculuğunda en büyük destekçileri Türk subayları Hasan ve Cemal olacaktır.

FilmBox Extra Bayram Filmleri

Karanlık Yerler (Dark Places) – 13 Mayıs Perşembe - Saat: 01:00

Ramazan Bayramın ilk saatlerinde FilmBox Extra ekranlarına gelecek filmin hikayesi, Libby Day'in ailesinin Kansas şehrindeki bir çiftlikte vahşi ve acımasız bir şekilde katledilmesiyle başlıyor. Yalnızca beş yaşında olan Libby, Ocak ayının ölümcül kar fırtınasının ortasında, bir şekilde buradan kaçıp kurtulmayı başarır. Ancak bu bir kurtuluş değildir. Zira yolda başından geçen çeşitli hazin olaylar ve talihsizlikler bir türlü hayatından silinmez. En sonunda medyanın baskısından kurtulamayarak ailesinin ölümüne dair talihsiz bir beyanatta bulunmak zorunda kalır. Aradan 25 yıl geçer ve bu süreçte her günü talihsiz geçmişini unutmaya çalışarak geçer. Ta ki Kill Club isimli, gizemli suç olaylarını araştıran gizli bir topluluğu keşfedene dek... Şimdi geçmiş anıları tekrar canlandırmanın ve ailesinin başına gelen katliamı çözmenin zamanı gelmiştir.

Prens (The Prince) – 13 Mayıs Perşembe - Saat: 20:00

Ramazan Bayramının ilk gecesi FilmBox Extra ekranlarında bir polisiye izleyeceğiz. Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ayağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zira kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır.

Son Şans (Southpaw) – 13 Mayıs Perşembe - Saat: 21:30

FilmBox Extra’da bayramın ilk gecesinin üçüncü filmin başrollerinde ünlü oyuncu Rachel McAdams, Oscarlı oyuncu Forest Whitaker ve Brokeback Mountain filmindeki rolüyle Oscar’a aday olmuş Jake Gyllenhaal yer alıyor. Filmde eşinin ölümüyle parçalanan hayatını toparlayıp, kızını ve kariyerini geri kazanmaya çalışan şampiyon bir boksörün öyküsünü anlatıyor.

The Gunman (The Gunman) – 14 Mayıs Cuma - Saat: 19:35

FilmBox Extra’da bayramın ikinci akşamı, casuslar dünyasında heyecanlı bir macera yaşayacağız. Bir zamanlar emrinde çalıştığı örgüt tarafından ihanete uğrayan eski ajan Jim Terrier, tehlike dolu geçmişini ardında bırakıp yeni bir hayata başlamanın arifesindedir. Terrier, sevgilisi Anne ile evlenip sıradan bir adam olmanın planlarını yaparken eski iş arkadaşları ve patronları tarafından takip edildiğini fark eder. Peşindeki eski dostlarından kurulu dünyanın en güçlü örgütünün tek hedefi Jim Terrier'ı öldürmektir. Filim başrolünü, ödüllü aktörler Sean Penn ve Idris Elba paylaşıyor.

İki Eli Kanda (Hell or High Water) – 14 Mayıs Cuma - Saat: 21:30

Bu modern Western’de, boşanmış bir baba ve eski mahkum ağabeyi, eski çiftliklerini kurtarmak için karmaşık bir plan yapıyorlar. Filmde efsane aktörler Chris Pine, Jeff Bridges ve Ben Foster’a, Katy Mixon eşlik ediyor.

Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) – 15 Mayıs Cumartesi - Saat: 21:30

Bayramın son gecesi ekranlara gelecek filmin başrolünü Oscarlı oyuncu Brad Pitt üstleniyor. Filmde yerel bir çetenin yönettiği, büyük paraların döndüğü bir yeraltı kumar işletmesinde ciddi bir soygun gerçekleştirilir. Failler kendilerini akıllı zanneden ama aslında geride bir sürü iz bırakan üç adamdır. Çete düzenlendiği poker oyunları sırasında yapılan soygunları araştırmak için Jackie Cogan'ı görevlendirir. İşin esas faillerini bulmak ve icaplarına bakmakla görevlendirilen kiralık katil, diğer yandan da yaşadığı ülkenin gerçek yüzünü görebilen bir adamdır.

Yorumlar (0)