"Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar" ekrana geliyor

TV 22.06.2021, 09:56 22.06.2021, 16:11
"Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar" ekrana geliyor

Yaşadıkları toplumda olağanüstü etkileri olan altı kadının muhteşem hikayelerini konu alan “Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar” 27 Haziran Pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Ünlü oyuncu Gal Gadot’un hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği “Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar”; içinde bulundukları topluma dokunan, dünyayı değiştirmek için adım atan ve birçok kişiye ilham veren kadınların güçlü hikayelerini konu alıyor.

Su ve çevre kirliliği, ayrımcılık, yoksulluk ve şiddet gibi birçok probleme rağmen ayakta kalmaya çalışan, karşılaştıkları her türlü problem karşısında kararlı bir duruş sergileyerek sesini duyuran, hayal kuran, üreten ve liderlik eden cesur kadınların ilham veren öyküsü “Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar” 27 Haziran Pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic ekranlarında.

Bilimin, keşfin ve hikaye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)