"Küçük Şeyler" ilk kez BluTV’de

TV 16.02.2021, 13:21 17.02.2021, 12:48
"Küçük Şeyler" ilk kez BluTV’de

İçeriğini her geçen gün daha da zenginleştirerek üyelerine birbirinden başarılı film, dizi ve belgeseller sunan BluTV, Kıvanç Sezer’in son uzun metraj filmi ‘Küçük Şeyler’i arşivine ekledi. Prömiyerini dünyanın önemli film festivallerinden 54. Karlovy Vary Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde gerçekleştiren film, Türkiye’de katıldığı 23. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Senaryo ödülü başta olmak üzere toplam üç ödülle ve 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nden de En İyi Erkek Oyuncu (Alican Yücesoy) ödülü dahil yine toplam üç ödülle dönmüştü.

‘Babamın Kanatları’ filmi ile dikkat çeken yönetmen Kıvanç Sezer’in ikinci uzun metraj filmi ‘Küçük Şeyler’, İstanbul’un uzak bir semtinden ev alan ancak işsiz kalmasıyla sadece evleri değil aynı zamanda ilişkileri de tehlikeye giren bir çifti odağına alıyor. Yer yer dramatik yer yer absürt bir tonun hakim olduğu, mizahınsa hiç eksilmediği film, seyirciyi kendi hayatından kesitler bulmaya çağırıyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Kıvanç Sezer’in, yapımcılığını Tolga Karaçelik, Kıvanç Sezer ve Kanat Doğramacı’nın beraber üstlendiği filmin başrollerinde Alican Yücesoy ve Başak Özcan yer alıyor. Yücesoy ve Özcan dışında filmde Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş, Ece Dizdar, Zeynep Dinsel ve Kubilay Tuncer gibi isimler de rol alıyor.

Vizyondan sonra ilk kez sinemaseverlerle buluşacak ‘Küçük Şeyler’ filminin ayrıca duyma ve görme engelliler için geliştirilmiş versiyonu da bu ay içinde BluTV’de izlenebilecek.

Yorumlar (0)