MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

TV 08.09.2020, 10:56 09.09.2020, 09:19
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef yarışmacıları, şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın istediği yemekleri en iyi şekilde yaparak kaptan olabilmek için yarıştı. Oyun sonunda mavi ve kırmızı takım kaptanları belli oldu.

MasterChef 2020'nin son bölümünde kaptanlık oyununda istenen yemek "menemen" olarak belirlendi ve yarışmacılar en iyi lezzeti yakalayarak kaptan olmak için kıran kırana bir mücadele verdi. Yaratıcılık oyununun sonunda günün en başarılı tabağını hazırlayan Esra Tokelli bu haftanın takım kaptanı oldu ve karşı takımın kaptanını belirledi.

Esra, kırmızı takımın yeni kaptanı olarak Arem Yüce'nin adını söyledi. MasterChef'e yeni katılan Arem, aynı gün kaptan olmanın heyecanını yaşadı. Yeni takım kaptanları olan Esra ve Arem, kaptanlar düellosunda karşı karşıya geldi.

Yeni takım kaptanlarının falafel yapmak için verdiği mücadelenin sonunda düellonun kazananı Esra olarak belirlendi. Şeflerden geçerli notu alan Esra, ödülün de sahibi oldu ve dokunulmazlık oyununda takımına beş dakika kazandırdı.

Yorumlar (0)