Müzik ve Eğlence Bir Arada

TV 19.02.2022, 15:24 21.02.2022, 09:39
Müzik ve Eğlence Bir Arada

Star ekranlarının eğlence programı ‘İbo Show’, yeni bölümüyle pazar günleri ekrana geliyor. İbo Show’un bu haftaki konukları arasında; Cansever, Berdan Mardini, Kader ve Günel yer alıyor. Aynı zamanda keyifli sohbetiyle Şafak Sezer ve özel danslarıyla Oryantal Didem de programa katılarak unutulmaz bir geceye imza atacak. 

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacak. Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan ‘İbo Show’; Cansever, Berdan Mardini, Kader ve Günel ile pazar gecesine damgasını vuracak. Aynı zamanda keyifli sohbetiyle Şafak Sezer ve özel danslarıyla Oryantal Didem de programa renk katacak.

Program konuklarından Berdan Mardini, söyleyeceği türkülerle bol halaylı bir gece yaşatacak. Aynı zamanda yaşadığı olaylı boşanma sonrasında adı şarkıcı komşusu Morena Taraku ile anılan türkücü, ilk kez İbo Show'da aşkını itiraf edecek.

13 yaşında İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel Zeynalova, 36 yaşında yeniden İmparator’un karşısına geçecek. En sevilen şarkılarını İbo Show’da söyleyecek olan Günel, keyif dolu anlar yaşatacak.

Yıllar sonra sosyal medyada gündem olan şarkısı "Adamım" ile çok konuşulan Kader, İbo Show'un konukları arasında. Özlenen ve en çok beğenilen şarkılarını da seslendirecek olan Kader, sohbetiyle geceye damgasını vuracak.

Program konukları arasında yer alan Cansever’in İbrahim Tatlıses hakkındaki itirafı çok konuşulacak. Sevilen şarkılarını İbo Show’da seslendirecek olan Cansever, Şafak Sezer ile yapacağı sürpriz dansıyla da adından söz ettirecek.

Yorumlar (0)