3 ilginç belgeselde 3 ilginç macera, FunBox UHD ekranlarında

BELGESEL

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, FunBox UHD ekranlarında doğa, gezi, yaşam stil, ekstrem deneyimler, kültür-sanat, müzik üzerine en iddialı yapımları, izleyicilerin her detayı yakalayıp her rengi görebilmelerini sağlayan dinamik Ultra HD TV kalitesinde sunuyor.

Az Gidilen Yol Özet Görüntüler (Road Less Traveled Recap) – 18 Mayıs Perşembe – Saat 20:00

Genellikle sezon sonunda yayınlanan, tüm bir sezonun özet görüntülerinden oluşan özel bir bölüm izleyeceğiz! Bu bölüm ayrıca, Az Gidilen Yol’un kamera arkasını da izleyicilere açıyor. Jonathan, sezonun en unutulmaz anlarında, izleyicileri daha önce hiç tartışılmamış ayrıntılarda ve ayrıca tamamen Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan bölümlerin gösteriminde gezdiriyor. AGY hayranlarının kaçırmaması gereken bir bölüm!

Global Berber Lost Villages Berber Dükkanı (The Global Barber: Lost Villages Barbershop - Long Sault, Ontario, Canada) 20 Mayıs Cumartesi – Saat 20:00

Global Berber, Long Sault, Ontario’daki Lost Villages Müzesinde yer alan Kanada’nın eski berber dükkanlarından birinde saç kesecek. 1920 yılında açılan ve 1958 yılında, St. Lawrence Seaway Projesi nedeniyle 500 ev ve 6500 kişi ile birlikte yer değiştirmek zorunda kalan Zian Hill Berber Dükkanı, sahipleri Bob & Sherry Lyons’un yaşadıkları binayı Lost Villages Museum Derneğine bağışlamasıyla, 1997 yılında müze içerisindeki yeni yuvasına kavuştu.

Mavi Dünya Nadir Bulunan Kör Kerevitlerin Izinde (Blue World Searching For The Rare Blind Crayfish + Odd Shark Behavior + Exquisite Leafy Seadragon) 16 Mayıs Salı – Saat 19:00

Mavi Dünya ekibiyle birlikte önce nadir bulunan kör kerevitlerin izini sürüp, sonrasında çekiç kafalı köpek balıklarının neden açılı bir şekilde, yana yatık olarak yüzdüklerini araştıracağız. Bu yan yüzme davranışı, ancak yakın zamanlarda bilimsel olarak ele alınmaya başladı. Daha sonra rotasını Güney Avustralya’ya çeviren Mavi Dünya ekibi, burada dünyanın en nadir deniz atı cinsi olan Yapraklı Deniz Ejderinin peşine düşecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.