2020-04-12 01:06:42

Usta yazarların kült eserlerinden 5 tavsiye

Sayım Çınar

12 Nisan 2020, 01:06

Usta yazarların kült olmuş eserlerini okumak için çok geç değil... İşte Sayım Çınar'dan 5 farklı tavsiye:

Charles Soule'den Kehanet Yılı ilginç bir roman. Bir sabah aklınızda 108 kehanetle uyansanız ne olurdu? Ya o kehanetler bir bir gerçekleşmeye başlasaydı? Aksiyonu bol, tempolu ve zekice bir roman.

Stephen Hawking'den Zamanın Kısa Tarihi önemli bir başucu kitabı. Bilime, teorilere dair eğlenceli ve akıcı bir okuma, her yaştan okurlar için ideal.

Chuck Palahniuk'tan Dövüş Kulübü, filmi sevdiyseniz kitaba bayılacaksanız! Müthiş anlatım, canlı karakterler, tektim kültürüne, hırsa ve iktidara dair müthiş bir anlatı!

Ken Kesey'den Guguk Kuşu yine ıskalanmaması gereken modern klasiklerden. Özgür ruhlar mı kazanacak, baskıcı liderler mi? Bir karşı kültür romanı, filmini yine fersah fersah aşıyor.

Dünya edebiyatını keşfetmek için güzel zamanlar.... Han Kang'tan Çocuk Geliyor romanını okuyorum bu aralar. Man Booker ödüllü yazar yakıcı bir konuyu, bir ülkenin kaderini değiştiren dokuz günü, ikinci tekil şahsı kullanarak anlatıyor. Etkileyici bir Kore romanı.

Yorumlar (1)

Baki Evkaralı 4 Yıl Önce

Sen harika bir insansın. Hayalim bir gün seninle aynı projede olabilmek. Yazma yoluna çıktığımda bir gazetede duydum ismini. Sonrası büyük bir hayranlık. Yazar ajanı ifadesiyle ilk defa o zaman tanıştım. Seninle bir gün karşılaşmak dileğiyle abi. Başarıların daim olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.