Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 07.08.2023, 11:27 08.08.2023, 12:45
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

07 – 13 Ağustos haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya maddi konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz ve bu hafta Güneş’in Jüpiter’le olan dik açısı para ile ilgili konular, yatırımlarınız, harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Bir yandan şanslar elde edeceksiniz ama bu şansları değerlendirirken bazı noktaları düşündüğünüz gibi hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz. Abartılı, yüksek masraflardan bu dönem kaçınmaya çalışın. Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı para ile ilgili konularda sıkılgan tepkileri karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda çok çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun bu dönem vereceği tepkileri kontrol etmekte zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı iş hayatınızda güzel fırsatları karşınıza getirecek, Perşembe gününü iyi değerlendirin. Önemli bir iş fırsatı kendinizi çok keyifli mutlu iyimser hissetmenizi sağlayabilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz bir haber yine Perşembe günü karşınıza gelebilir. Pazar günü Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu aşk hayatınızda bazı konuları yeniden ele almak, affetme enerjisinin devrede olması, sevdiğinizle bir bütün olmak konusunda karşınıza çeşitli fırsatları getirecek. Bu dönem riskli işlerden kaçının. Size keyif verecek konu ve olayların üzerinde durun. Barışı refahı hem de aşkı gönülden yaşayacağınız bir süreç sizi bekliyor.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, sabah saatlerinde güne adapte olmak kolay olmayacak ama saat dokuzdan sonra rahatlayacaksınız. Birkaç gün boyunca kendi istek ve beklentilerinize hareketli bir şekilde tepki verebilirsiniz. Önemli haberler de hafta başında karşınıza gelebilir. Hafta başında Güneş’in Jüpiter’le olan dik açısı eve aile ortamlarınızda, ailedeki konuşmalarda evle ilgili girişimlerde şansları kullanırken bazı konuları gözden kaçıracağınızı ya da zorlanacağınızı gösteriyor. O yüzden abartılı harcamalardan, tepkilerden mümkün olduğunca uzak durun.

Çarşamba günü Venüs Uranüs arasındaki dik açı özel hayatınızda ve evinizde bir arada olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Bu dönem ev hayatınızda her şey üstünüze geliyor olabilir. Bazı değişimleri hayatınıza geçirmekte, doğru tepkiler vermekte zorlanabilirsiniz. O yüzden ev hayatınızda kavgadan gürültüden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın, yapamıyorsanız da sıkılganlıklarınızla hareket etmeyin.

Merkür Jüpiter üçgeni Perşembe günü devreye giriyor. Aşk hayatınızda şahane bir dönem. Ev aile yuvanızla ilgili konularda sıkıntı ve sorunlar yaşanırken aşkta sizi destekleyen koşullar devrede olacak. Bu dönem sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek onunla beraber yapacaklarınıza vakit ayırmak sizi mutlu edebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız ve spekülatif alanda birtakım işleriniz varsa Perşembe günü güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Pazar günü önemli Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu ev aile ve yuva alanlarınızda hafta başından beri yaşadığınız sıkıntı ve problemleri ele alma konusunda size bir şans verecek. Sevdiklerinizle barışma helalleşme aranızdaki sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştırma anlamında Pazar gününü kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler haftaya keyifsiz ve isteksiz enerjilerle giriş yapacaksınız. Çarşamba öğleden sonra Perşembe ve Cuma günleri oldukça hareketli olabilir. Pazartesi günü Güneş’in Jüpiter’le olan dik açısı iletişimsel işlerinizde akrabalarınızla olan bağlantılarınızda bir yerden bir haber bekliyorsanız bir girişiminiz varsa bu gibi alanlarda önemli fırsatları karşınıza getirebilir. Ama bu fırsatları hayatınıza geçirmek kolay olmayabilir ya da vereceğiniz tepkilerle bu şansın bir kısmını kaybedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkilerle ilgili konuda çalışmalar yapmanız gerekiyor. Bu aralar etrafınızdaki insanların sizi anlaması gerçekten zor olabilir ya da çok sevdiğiniz akrabalarınızın hayatında duygusal bir meselenin ya da iş hayatında yaşanan olumsuz bir olayın devrede olduğunu görebilirsiniz ve bu sizi de yorabilir, üzebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız iletişime dayalı birtakım işleriniz varsa bu dönem sıkılganlıklarınız çabuk tepki verme etkiniz yüksek olabilir.

Perşembe günü oldukça keyifli, ev aile ve yuva alanlarınızda beklenmedik güzel destekler karşınıza gelirken yurt dışında bir yatırım fırsatı arıyorsanız bu fırsatların da karşınıza gelme olasılığı yüksek. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerden yana da fırsatlar yüksek olacak. Kendinizi mutlu ve iyimser göreceksiniz.

Pazar günü Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu yakın çevrenizdeki sıkıntı ve problemleri toparlamak anlamında size fırsat verecek. Pazar gününe kadar yakın çevrenizden bir insanla ters bir durumda kaldıysanız şimdi karşı taraftan özür dileme ya da karşı tarafın sizden özür dilemesinin tam zamanı. Bu da aranızdaki bağları kuvvetlendirmenizi sağlayacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler sosyal çevreniz oldukça hareketli, arkadaşlarınızla yapacağınız güzel planlarınız var. Hafta başında Güneş’in Jüpiter’le olan dik açısı sosyal çevrenizle girişeceğiniz önemli işlerinizde parasal bağlantılarda abartıdan uzak durmanız gerektiğinin altını çiziyor. Müsriflik, abartılı harcamalar ya da parasal konularda yüksek beklentilerinizin olması bu Pazartesi durum ve olayları zora sokabilir. Bu alanda karşınıza çeşitli fırsatlar da gelebilir ama bu fırsatları doğru bir şekilde hayatınıza geçirmekte zorlanabilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı parasal konularda ya da organizasyona yönelik işlerinizde sıkılganlıklarınızın yüksek olacağını gösteriyor. Hem ailevi hem de sosyal çevrenizi işin içerisine alacak konularda çabuk tepkiler verecek ve etrafınızdaki insanları çok çabuk yanıltacak, hayrete düşüreceksiniz. Sosyal çevrenizden bir insanla bu dönemde aranızda garip bir elektriklenme de olabilir.

Perşembe günü Merkür’ün Jüpiter’le olan üçgeni iletişimsel işlerimizde ve girişimcilik gerektiren her tür alanda sizi destekleyecek. Bu konularda parasal yönden hem kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı görebilir yakın çevrenizdeki insanların hayatınızı genişletmek ve büyütmek anlamında size ne kadar destek verdiğini görebilirsiniz. Eğitime dayalı işleriniz varsa bu alanda alacağınız haberler doğrultusunda çok rahat bir şekilde harekete geçeceksiniz.

Hafta sonu maddi konularda sıkıntı yaşadığınız birileri varsa, Pazar günü bu konuları halletmek anlamında şanslısınız. Bu insanla aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirmek adına nerede hata yaptığınızı nerelerde bazı yanlışlara gidildiğini konuşabilirsiniz. Para ile ilgili kayıplarınız varsa bu kayıpları gözden geçirmek nereden hata yaptığınızı bulmak anlamında da Pazar gününü değerlendirin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar iş fırsatlarıyla dolu bir hafta başlıyor. İş hayatınızda önemli, güzel, duygusal bazı haberler bekliyor olabilirsiniz. Bu haberlerin hepsi karşınıza yavaş yavaş gelecek ama hafta ortası itibariyle yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak sizin için önemli olacak. Hafta başında Güneş’in Jüpiter’le olan dik açısı kariyerinizde önemli konuları karşınıza getirebilir. Bu dönem patronunuzun aile hayatında bazı olayların devrede olduğunu görebilirsiniz. İş hayatınızdaki fırsatların kendi hayatınıza yansıması da söz konusu olabilir. Kendinizi mutlu iyimser şansı göreceksiniz karşınıza çeşitli fırsatlar da gelecek. Bu fırsatlar meslek ve iş alanlarınızı kapsayabilir ama bu fırsatları etkin bir şekilde hayata geçirmek sandığınız kadar kolay olmayabilir ya da vereceğiniz tepkilerle abartılı davranışlarla bu şansın bir kısmını kaybedebilirsiniz.

Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı göz önünde olacağınız ortamlarda sıkılganlıklarınızın ve vereceğiniz tepkilerin yüksek olduğunun altını çiziyor. Bu dönem kendinize daha fazla yatırım yapmak ya da kendinizle ilgili memnun olmadığınız noktaları ele almak istiyor olabilirsiniz bu süreç hemen tepki vermenizi de kolaylaştırabilir. Hafta başında bu tepkilerinizi iyi kontrol edin.

Perşembe günü Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı para ile ilgili konularda sizi destekleyecek. Önemli bir parasal meseleyi halledeceksiniz. Maddi yönden beklediğiniz bir para varsa iş hayatınızda yükselme terfi gibi birtakım beklentiniz varsa ya da para ile ilgili adım atmak istiyorsanız Perşembe günü bu alanlarda güzel fırsatlar sunabilir. Önemli bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz ve bu iş teklifini sırf parası daha iyi olduğu için kabul etme potansiyeliniz yüksek görünüyor.

Pazar günü Güneş Venüs’le kavuşuyor. Kendinizi sevmediğiniz, kendinizle yüzleşmekte zorlandığınız bu dönem hatalarınızı, zayıflıklarınızı çok daha rahat kabullenebilirsiniz. Hem kariyer hem anne tarafı hem de yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmak, helalleşmek, hataları görmek ve kendinizle ilgili önemli kararlar almak Pazar gününün önemli konusu, bunu hayatınıza geçirin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar seyahat, yabancı yerlerden gelecek haberler, dış ortamlar, eğitim konularıyla haftaya giriş yapıyorsunuz ama oldukça hareketli ve güzel haberlerin devrede olacağı bir hafta olacak. Pazartesi günü bir eğitimin sonucuyla karşılaşmak ya da beklediğiniz bir haberin gelmesi, davalarla ilgili konularda atılacak önemli adımlar ya da gelecek planlarınızın hızlanması anlamında size göz kırpıyor. Abartılı davranmadığınız müddetçe bütün bu konularda güzel fırsatlar da karşınıza gelebilir ama bu fırsatları değerlendirmek size kalmış.

Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarda ve bu dönem girdiğiniz ortamlarda çok çabuk tepkiler vereceğinizi gösteriyor. Hem seyahatler ile hem işle alakalı hem de para ile ilgili konulara çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Kafanızdaki bazı planların düşündüklerinizle uymadığını gördüğünüz zaman sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu yüzden hem çabuk tepkiler vermek hem çabuk karar değiştirmek etrafınızdaki insanları yorabilir.

Perşembe günü çok şanslı etkiler var Merkür’ün Jüpiter’le olan güzel açısı geleceğinizi ilgilendirecek her alanda karşınıza birçok fırsatın akması anlamına geliyor. Düşündüğünüz her şeyde büyük şanslar yakalayacaksınız ve ne kadar korunduğunuzu ne kadar özel bir dönemde olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu yüzden küçüklerden ziyade büyük planlara odaklanmayı ihmal etmeyin. Yurt dışı bağlantılı işler dil programları kendinizi geliştireceğiniz her alanda ve eğitim fırsatlarında yüzünüz gülebilir.

Pazar günü Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu kadersel alanınızda. 23 Temmuz’dan bu yana fazlasıyla zorlanıyorsunuz, sekiz yıl önce yaşadıklarınıza benzer konuyu olaylarla yeniden yüzleşiyorsunuz. Bazı hatalarınızı keşfediyorsunuz. Kendinize yatırım yaptığınız müddetçe bu dönemi güzel bir şekilde atlatacaksınız. Geçmişten gelip sizden özür dileyen bir insan olursa o insanın özrünü kabul etmeyi unutmayın kendi ruhunuzu güzelleştirin kendinizi olduğunuz gibi kabul edin helalleşmeye açık olun. O zaman şans ve fırsatlar çok daha rahat bir şekilde hayatınıza akacak.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler maddi konular ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz ve hafta başında parasal konularla ilgili olacaksınız. Beklediğiniz bir parayla uğraşabilirsiniz ya da banka işlemleri gündeminize yerleşebilir. Pazartesi Güneş’in Jüpiter’le olan dik açısı sosyal çevre ortamlarınızdan güzel fırsatların parasal işlerin karşınıza gelme olasılığını artırıyor ama diğer taraftan burada vereceğiniz bazı tepkiler ya da abartılı durumlar, fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla parasal konuları konuşurken daha mütevazı olmaya özen gösterin.

Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı bu aralar etrafınızda olup biten konu ve olaylardan fazlasıyla etkilendiğinizi gösteriyor. Sosyalleşmek istediğiniz ama arkadaşlarınızla sıkıntı yaşadığınız bir dönemde olabilirsiniz işte bu sıkıntılar arkadaşlarınızın özel hayatında ve ailevi konularda zorlandığını da size göstermeye çalışıyor yani konu ve olaylar sadece sizinle alakalı olmayabilir. Sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın, bozulan çevrenizdeki insanların hayatında da bazı zorlanmalar devreye girebilir. Eğer bir arkadaşınızla aranızda bir sıkıntı ya da problem yaşadıysanız Pazar günü bu sıkıntı ve problemleri minimuma indirmek, af dilemek ya da karşılıklı bazı konuları masaya yatırmak anlamında fırsatlı bir gün olacak. Barış ve refahın sosyal çevre tarafından karşınıza gelme potansiyeli yüksek. Bu dönem eski arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirecek güzelliği, mutluluğu, keyfi de eski arkadaşlarınızdan bulacaksınız.

Perşembe günü Merkür’ün Jüpiter’le olumlu bir açısı devrede siz bu olumlu açıyı parasal yönden güzel bir şekilde kullanacaksınız. Beklenmedik yerlerden güzel para getirileri olabilir. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda işlerin tam da istediğiniz gibi aktığını görebilirsiniz. Önemli haberleşmeler, fırsatlar, iş konuşmaları gündeminize yerleşebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler haftaya ilişkilerle ilgili konu ve olaylar önemli olarak başlıyorsunuz. İlişkiler, ortaklaşa atılacak adımlar, iş birlikleri bu haftanın konularından olurken birkaç gün boyunca buradaki güzel gelişmelere odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda önemli kapılar açılmak üzere. Siz bu kapılardan geçmek istiyorsunuz ama bazı ilişkilerinizin de yorulduğunu, zorlandığını fark ediyorsunuz. Pazartesi günü karşınıza gelecek fırsatlara vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Olayları çok abartmadan çok fazla bana bir şey olmaz tavrıyla hareket etmemeye özen gösterin. Güzel fırsatlar yakalayacaksınız, bu fırsatları iş hayatınızda daha kalıcı sonuçlara taşımanız için biraz davranış değişikliğine ihtiyacınız var. Partnerinizin, eşinizin aile hayatında da hızlı gelişmeler karşınıza gelecek. Sıkılganlıklara da açık olacaksınız göz önünde olacağınız ortamlarda verdiğiniz ya da sevdiğiniz insanın verdiği tepkiler sizi zorlayabilir ve kavgaya davetiye çıkarabilir.

Perşembe günü Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı özel hayatınızda, sosyal çevre alanlarınızda, ortaklaşa atılacak işlerde, iş birliklerinde sizi destekleyecek. Bu dönem önemli iş birliklerine kalkışabilirsiniz sosyal çevrenizle ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz, hayatınızda bir insan yoksa bu dönem hayatınıza yeni birini alma hissiyatının kuvvetlendiğini görebilirsiniz.

Venüs geri giderken daha önceden tanıdığınız yarım kalmış bir ilişkiyi yeniden devreye sokmak anlamında bu dönemi kullanabilirsiniz. Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu pazar günü devreye giriyor ailevi konularda problemleriniz varsa birinden özür dilemeniz gerekiyorsa birinin sizden özür dilemesi gerekiyorsa buralar hareketli olacak. Göz önünde olunan ortamlarda helallik almak, barışmak anlamında bu dönemi iyi değerlendirin. Barışı, mutluluğu, keyfi, refahı daha kalabalık yerlerde ve toplumsal konularda yakalayabilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular ön planda olarak haftanıza başlıyorsunuz. Bu alanda atılacak önemli adımlar varsa bunları halledeceksiniz bunlarla da büyüyeceksiniz, keyifleneceksiniz. Yemeğe içmeye olan düşkünlüğünüz bu hafta başında önemli olabilir. İşle ilgili konularda abarttığınız bazı durumlar karşınıza gelecek bu Pazartesi bazı konuları gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz beklentiniz çok yüksek olabilir bu beklentilerin karşılanmadığını düşünerek küçük gördüğünüz işlerin çok da büyük fırsatlar barındırdığını atlayabilirsiniz. Karşınıza önemli işler gelirse büyük küçük demeden bu işlere yaklaşımınızı gözden geçirin. Küçük gördüğünüz işler ileride çok daha büyük büyük işlere evrilebilir ama küçük görüp kabul etmediğiniz ters davrandığınız işlerde şans ve fırsatları da kaybetmiş olabilirsiniz.

Venüs ve Uranüs dik açısı beraber çalıştığınız insanların bu dönemde biraz heyheylerinin tepesinde olduğunu gösterebilir. Yeni tanıştığınız ve daha az samimi olduğunuz insanların bu dönem verdiği tepkilerin abartılı olduğunu ya da hiç beklenmedik tepkiler gösterdiğini fark edebilirsiniz.

Perşembe günü Merkür’ün Jüpiter’le olan açısı işle ilgili konularda çok büyük fırsatları karşınıza getirecek. Önemli bir anlaşma bir görüşme bir işin tatlıya bağlanması uzun zamandır beklediğiniz bir sonucun karşınıza gelmesi kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak.

Hafta sonu Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işler alanınızda, bu da daha az tanıdığınız insanlarla daha önceden iş birliğinde bulunup sıkıntı ve sorun yaşadığınız insanlarla aranızdaki durum ve olayları düzeltmek için fırsat verebilir. Bu dönem eğitimde ve seyahat halindeyken geçmişten bir insanla karşılaşma potansiyeliniz var. Böyle bir insanla karşılaştığınızda helallik almayı ya da o insan sizden özür dilerse kabul etmeyi unutmayın. Daha az tanıdığınız insanlarla sıkıntı ve problemleri olumluya çevirmek için Pazar gününü kullanın.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar haftaya keyifli etkilerle giriş yapıyorsunuz. Hem aşkın peşine düşebilirsiniz hem de size keyif veren konu ve olayları takip edebilirsiniz bu hafta bir de eğer spekülatif alanda işleriniz varsa borsada yatırım yapıyorsanız alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir. Para ile ilgili konularda abartıdan mümkün olduğunca uzak durun karşınıza güzel fırsatlar gelecek ama aşırı iyimser tavırla abartılı birtakım hareketler, buradaki fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız her şey çok iyi gidiyordur ama kendinizi garantiye almadan atılacak adımlar bazı kayıplar yaşamınıza neden olabilir yine de kayıpsız güzel fırsatlarınız var ama bu etkiye de dikkat edin. Harcamalarınız konusunda abartılan uzak durun.

Bu dönem çocuğunuzun hayatındaki değişimler çabuk tepkiler vermesine aile büyükleriyle arasında bazı sıkıntılar yaşamasına neden olabilir. Sevdiğiniz insana maddi konular yüzünden tepkilerinizi kontrol edin çünkü hafta ortasında böyle etkileşimler devrede olacak.

Perşembe günü çok keyifli eğitim alanlarında, seyahatlerde, tatilde ya da medya konularında, ticari faaliyetlerde şans sizden yana. Karşınıza çok güzel fırsatlar gelecek. Hayatınızdaki kişiye evlenme teklifi edebilir ya da sevdiğiniz insanın bu dönemde size çok keyifli yaklaşımlar sergilediğini görebilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken eğitimsel konularda, ticari faaliyetlerde şanslı olacaksınız.

Pazar günü Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu, para ile ilgili alanda gerçekleşiyor bu da maddi konularda sıkıntı yaşadığınız olayları toparlama şansı verecek. Maddi yönden nerede hata yaptığınızı ya da kariyerinizde neden zorlandığınızı görebilir, çocuğunuzun sizden özür dilemesi gibi bir durum söz konusu olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız bu özürleri kabul edin helallik almaya yatkın olacaksınız.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar haftaya ev, aile ve yuva alanlarınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Eviniz ve yuvanızı ilgilendirecek her türlü haber bu hafta karşınıza gelebilir. Hem özel hayatınızı ilgilendirecek hem de ailevi konularda harekete geçmenizi sağlayacak önemli haberler gündeme gelebilir. Pazartesi bu konularda abartılı ve iyimser davranışlardan mümkün olduğunca uzak durun. Sevdiğiniz insanın kariyerinde önemli açılımlar devreye girebilir ama biraz daha disiplinli davranmak iyimserlikten ziyade daha doğru adımlar atmak aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Bu hafta genelinde güzel şanslara sahip olacaksınız. Ev ve aile ortamlarınızda sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu dönem sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamaya ihtiyacınız var ama sevdiğiniz insanın iş hayatında yaşadığı problemler ya da bu dönem yaşadığı problemlere ek olarak sizin de buna vereceğiniz tepkilerin yüksek olduğunu fark edebilirsiniz o yüzden aranızda bir sıkıntı varsa bu dönem dikkatli olun.

Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı ev, aile ve yuvanızla ilgili her türlü girişim konusunda destekli olduğunuzu gösteriyor. Mirasla, nafaka, eviniz için yapacağınız harcamalar, kredi ile ilgili bir konuda güzel sonuçlar elde etmeniz mümkün olacak.

Pazar günü Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu sevdiğiniz insanla problemlerinizi konuşmak anlamında size göz kırpacak. Sıkıntılarınızı masaya yatırmak, birbirinizden özür dilemek, doğru davranışlarla birbirinize yaklaşmak anlamında bu etkiyi kullanın. Geçmişten gelen, geçmiş dönemden af dileyen biri varsa bu affı da kabul etmeniz gerekebilir. Bu dönem ilişkilere dair geçmişten gelenler varsa önemli kararlar almayın sadece bu konuları konuşun. Bir noktada hem birbirinizi ikna edin hem birbirinizden helallik alın hem birbirinizden af dileyin. İlişkiyi doğru noktaya taşımaya çalışın ama ilişkiniz konusuna karar vermeyin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar iletişimi yüksek yakın çevrenizden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem sizi destekliyor. Yaptığınız her tür işte onlardan gelecek fırsatlar bu hafta önünüze akabilir. Pazartesi günü iş hayatınızda güzel bir şans devrede olacak ama bu fırsatı değerlendirirken zorlanmalar da yaşayabilirsiniz. Aşırı iyimserlikten, coşkunluktan ya da bana bir şey olmaz tavrından mümkün olduğunca uzak durun. Yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınız önemli ve en çok zorlandığınız alan da burası.

Çarşamba günü beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılara dikkat edin çabuk vereceğiniz tepkiler ya da onların vereceği bazı tepkiler iş ortamınızda gerilimleri tetikleyebilir. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var sağlığınıza da gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Perşembe günü çok şanslı bir gün Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı hem ikili ilişkilerde hem ortaklı işlerde hem de iş hayatınızda sizi destekleyecek. Karşınıza çeşitli şans ve fırsatların geldiğini göreceksiniz bu şans ve fırsatlar yüzünüzü güldürecek. Beklediğiniz bir teklifin gelmesi bu teklifin iş ortamlarınıza güzel bir şekilde yansıması sizi çok mutlu edebilir.

Pazar günü Güneş’in Venüs’le olan kavuşumu var. Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi beraber çalıştığınız yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılarda problemler karşınıza gelmiş olabilir. Şimdi bütün bu konuları masaya yatırmak özür dilemek ya da yaptığınız hataları fark etmek anlamında Güneş’in Venüs’le olan kavuşumunu değerlendirin. Geçmişte beraber çalıştığınız çok iyi tanıdığınız insanlarla bu dönem yeniden bir araya gelmek gündeminize yerleşebilir ama konu ne olursa olsun hem sağlıkta hem iş hayatınızda sizden özür dileyen birileri varsa sıkıntı yaşadığınız kişilerle karşılaştığınızda sorunları halletmenin yolunu buluyorsanız işte burada önünüze yeni bir alan açılıyor ve artık eski defterleri kapatıyorsunuz anlamına geliyor lütfen bunu ihmal etmeyin.

Yorumlar (0)