“Brad Pitt: Breaking Hollywood” GAİN’de yayında

BELGESEL 26.05.2022, 09:54 26.05.2022, 14:28
“Brad Pitt: Breaking Hollywood” GAİN’de yayında

Defalarca dünyanın en seksi erkeği seçildi ancak onun yeteneği ve hedefleri bunun hep çok ötesindeydi…

Hollywood’un zirvedeki isimlerinden Brad Pitt’in dev bir yıldıza dönüşme serüveni, “Brad Pitt: Breaking Hollywood” ile izleyicilerle buluşuyor. GAİN’de yayına giren en yeni biyografik belgesel, bu ikon ismin kendine sıfırdan, tartışma götürmez derecede başarılı eşsiz bir kariyer inşa etmesinin hikayesini anlatıyor.

Brad Pitt, tarihi dramalardan bilim kurguya, aksiyon ve gerilim filmlerinden destanlara, romantik komediden kara komediye kadar sinemanın farklı türlerinin altından ustalıkla kalkabilen çok yönlü bir yetenek. Dünyanın en seksi insanlarından biri olarak kabul edilmesinin yanı sıra kamusal bir figür olarak da en etkili ve güçlü isimlerin arasında sayılıyor. Üstelik Pitt, bugün olduğu yere sıfırdan geldi. Kariyerini ve sahip olduğu serveti kendi yeteneği ve azmiyle inşa etti. Çok farklı maceralardan geçerek her daim yeni zirveler keşfetmesini bildi. 

Elvis Presley, Michael Jackson, David Bowie gibi pop kültür ikonlarının biyografik belgesellerindeki imzasıyla ünlü Roxane Schlumberger tarafından yazıp yönetilen “Brad Pitt: Breaking Hollywood”, ünlü aktörün bu ilgi çekici serüvenine ışık tutuyor. Yalnızca sinemaseverler ve Brad Pitt hayranlarına değil, ilham verici hikayesiyle biyografi türüne ilgi duyan tüm izleyicilere hitap ediyor. 

Yorumlar (0)