Britney Spears Davası belgeseli bu akşam TLC’de

BELGESEL 28.01.2023, 13:05
Britney Spears Davası belgeseli bu akşam TLC’de

“Açıkçası babam hayatının sonuna kadar hapis yatmalı!” bu cümleler Britney Spears’a ait… Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncu Britney Spears’ın sansasyon dolu hayatı, babasıyla yaşadığı sorunlar ve en sonunda bu sorunların hukuki sürece taşınması tüm dünyanın en çok konuştuğu magazin olaylarından biri oldu. Britney Spears Davası, tüm merak edilenleriyle iki bölüm peş peşe 28 Ocak Cumartesi 22.50’de TLC’de ekrana geliyor. 
 
Britney Spears'ın zorunlu vasilik altına alınması, pop yıldızını kontrol edip para akışını sürdürmeye yönelik hain bir dümen miydi? Yoksa babası Jamie'nin kızını kurtarma çabası mıydı? Hikâyenin iki yanını tanıklar, gazeteciler ve hukukçulardan dinlemeye hazır mısınız?  
Yayınlanacak ilk bölümde; Jamie, 13 yıllık zorunlu yasal vasilik süreci yüzünden kızı tarafından suçlanır. Peki, bu kadar uzun süre boyunca kızının hayatını yönetmesi doğru bir hareket miydi?
 
Yayınlanacak ikinci bölümde ise; Britney özel görüşme kayıtlarında hayatının nasıl katı bir şekilde kontrol edildiğini anlatır. Peki, onu eve hapseden babasını suçlamakta haklı mıdır?
 
 

Yorumlar (0)