Netflix belgeseli "I Am A Killer"ın 3. sezonu ne zaman başlıyor?

BELGESEL 27.08.2022, 17:42
Netflix belgeseli "I Am A Killer"ın 3. sezonu ne zaman başlıyor?

Eleştirmenlerin beğenisini toplayan "I Am A Killer" 3. sezonuyla 30 Ağustos'ta Netflix'te olacak. Cinayetten hüküm giymiş; ya idam cezasına çarptırılmış ya da hayatlarının geri kalanını parmaklıklar ardında geçirmek zorunda olan mahkûmların davalarını inceleyen üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Söz konusu suçlar, her bölümde bu suçları işleyen kadın ve erkeklerin asla sözlerini sakınmadıkları samimi röportajlar yoluyla ele alınıyor.

Savcılar, savunma avukatları, dedektifler, kurbanların ve mahkûmların aileleri ve arkadaşları yaşanan trajik olaylara ve ilgili kişilere dair kendi bakış açılarını sunuyor. Yeni gerçekler ortaya çıkıyor, önceden gizlenen suç gerekçeleri keşfediliyor, nadiren de olsa insani güdüler ortaya çıkıyor ve ABD hukuk sisteminin tuhaf çarpıklıkları gözler önüne seriliyor. Bazı cinayet kurbanlarının aileleri katilleri affederken, bazıları da adaletin yerini bulmasını talep ediyor.

İlk ağızdan katil ifadeleri, hapishane sistemine içeriden bir bakış ve uzmanların nadiren rastlanabilecek olağanüstü katkıları, bu gerçek katillerin zihinlerine ve öldürme nedenlerine oldukça aydınlatıcı ve benzersiz bir bakış sunuyor.

Yorumlar (0)