Sıra dışı seyahatler DocuBox HD ekranlarında

BELGESEL 05.05.2021, 09:38 05.05.2021, 16:59
Sıra dışı seyahatler DocuBox HD ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem keşiflerin kapısını açıyor. DocuBox HD ekranlarında, Mayıs ayında farklı belgesellerle sıra dışı seyahatlerle dünyamızın güzelliklerini keşfedeceğiz.

Müzik Gezgini, Bölüm 16 (Music Voyager, Ep 16)

7 Mayıs Cuma, Saat 20:00

Sunucu Jacob Edgar kayıp şehirleri ya da antik kalıntıları aramıyor. O farklı bir hazinenin peşinde: Müzik. Müzik Gezgini Serisi izleyicileri gezegenimizin en heyecanlı seslerini dinlemeye davet ediyor. Bir etnomüzikolojist ve Dünya Müziği Yapımcısı olarak Edgar gezegenin her yerinde en iyi şarkıları ararken, zorluklar aşıyor, heyecanlı yolculuklar yaşıyor. Sadece bölgenin yerlilerince bilinen gizli konser alanlarını keşfediyor. Uzak diyarların büyüsünü, gizemini ve müziğini açığa çıkaran sürprizlerle dolu maceralar için Müzik Gezgini'ne eşlik edin!

Seyahat Notları Bölüm 7 (Travel Notebooks Ep 7)

8 Mayıs Cumartesi, Saat 11:00

Sıra dışı ülkeleri, şehirleri ve yerleri gezgin ruhlu bir illüstratörün gözünden izlediğimiz serinin 8 Mayıs Cumartesi günü ekranlara gelecek bölümünde gezeceğimiz yerler: Bertrand de Miollis, Anne Steinlein, Elsie Herberstein, Carla Talopp, Olivier Martin ve Damien Roudeau gibi ressamlar ile beraber; İzlanda, İskoçya, Japonya, Cape Verde, Namibya, Hindistan, Kamboçya, Ermenistan, Küba ve Guatemala.

Seyahat Macerası, Bölüm 5 (Travel Quest, Ep 5)

9 Mayıs Pazar, Saat 19:30

İnsanları yedi kıtada 140 ülkeye götürdükten sonra ne yapardınız? Soru ilginizi çektiyse, Bill’in çılgın yapılacaklar listesine hoş geldiniz! Bill Ball seyahat programlarının kurallarını ve tabularını yıkıp, bunların da ötesine geçiyor. Bu yeni, yüksek tempolu programda Bill ile birlikte, alışılmadık ve sıradışı olanlar peşinden gidiyoruz. Dünyanın en büyük timsahlarıyla yüz yüze geliyor, binlerce denizanasıyla birlikte şnorkelle dalış yapıyor, bir volkanın kraterinin eşiğinde yürüyor, kafessiz bir grup köpekbalığını besliyor, Serengeti’de bisiklet sürüyoruz. Bu, o sizin bildiğiniz seyahat programlarına benzemiyor!

Seyahat Planı 1. Sezon Bölüm 70 (Travel Plan, Ep 70)

10 Mayıs Pazartesi, Saat 11:30

Sevilen serinin bu bölümünde, Paris’ten Petra’ya, New York’tan Kamboçya’ya dünyanın büyüleyici yerlerine yolculuk ediyoruz.

Güzel Şili - Benito Rojo, Bölüm 2 (Beautiful Chile - Benito Rojo, Ep 2)

12 Mayıs Çarşamba, Saat 19:00

Bu programda, aralarında dünyanın en çorak çölü, bin yıllık Patagonya buzulu ve dağların kalbinde kaybolmuş bereketli bir ormanında yer aldığı, Şili’nin coğrafi ve doğal zenginliklerini izliyoruz. Her bir bölüm bizleri, genellikle tamamen izole yerlere götürüyor.

Yorumlar (0)