TRT Belgesel'den ekim ayında her cumartesi farklı film

BELGESEL 03.10.2020, 10:18 03.10.2020, 15:09
TRT Belgesel'den ekim ayında her cumartesi farklı film

TRT Belgesel, ekim ayı “Belgesel Sinema Kuşağı”nda birbirinden prestijli filmleri ekranlara getirecek. Dünyaca ünlü usta yönetmenler tarafından çekilen filmler ekim ayı boyunca her cumartesi saat 23.00’te TRT Belgesel’in “Belgesel Sinema Kuşağı”nda izleyicilerin beğenisine sunulacak.

İlk film “Japonya’nın Kaybolan İnsanları” olacak

3 Ekim Cumartesi başlayacak "Belgesel Sinema Kuşağı"nın ilk filmi ise “Japonya’nın Kaybolan İnsanları” olacak. Sun Sheau Huei yönetmenliğindeki Singapur yapımı film, Japonya’da her yıl iz bırakmadan ortadan kaybolan binlerce insanın hikayesini konu ediniyor.

"Belgesel Sinema Kuşağı"nda her cumartesi saat 23.00'te ekranlara gelecek filmler şöyle;

  • 3 Ekim Japonya’nın Kaybolan İnsanları
  • 10 Ekim Görünmeyen Çocuk
  • 17 Ekim Suçlama Oyunu
  • 24 Ekim Utancın Çocukları
  • 31 Ekim Vasiler

TRT Belgesel’de hafta sonu belgesel şöleni yaşanacak

“Belgesel Sinama Kuşağı” haricinde devam eden yapımların yeni bölümleri hafta sonu TRT Belgesel’de izleyiciyle buluşacak. 3 Ekim Cumartesi saat 21.00’de ikinci bölümüyle “Ailenin Yeni Üyesi” Kahramanmaraş’taki hikayesiyle ekranlara gelecek.

Türkiye’nin dört bir yanına uzanan ve hayalleri gerçeğe dönüştüren “Büyük Düşler Büyük İşler” belgeseli dördüncü bölümüyle 4 Ekim Pazar 12.30 ve 22.00’de ekranlarda olacak.

Türkiye genelinde çok bilinmeyen geçim yollarını konu alan ve toplayıcılıkla geçinen insanların hayatlarını işleyen “Son Toplayıcılar” belgeseli yedinci bölümüyle 4 Ekim Pazar saat 21.30’da izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Yorumlar (0)